2777
2789
عنوان

طلاق

581 بازدید | 27 پست

سلام دوستان.توروخدا شما راهنماییم کنید.۳ماهه عقدکردم.بانامزدم دوست بودیم به سختی به هم رسیدیم.من ۵۳کیلوهستم یکم پهلوشکم دارم هی بهم گیرمیده باید ورزش کنی خوش اندام بشی به پوستت برس.نامزدم ازمن پایینتره اما توقعاتش خیلی هست.چندروزپیش بحثمون بالاگرفت و ایشون به طرزوحشتناکی منو کوچیک کرد و گفت خیلی چاقی خودتو توی آینه نگاه کن.طلاقت بدم هزارتومنم بهت نمیدم.ازاون روزتاحالابه طلاق فکرمیکنم.به نظرتون طلاق بهترین راهه واسه من؟😔

خدایاخوشبختی میخوام😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واسه سلامتیت لاغر کن نه حرف یه بی شعور😑

طلاق چرا؟ 

جوابشو بده و خودتو کوچیک نکن و اجازه نده اونم بهت حرف مفت بزنه

بهش بگو خودش یه دستی به هیکلش بکشه تا جایی که به تو گیر بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم‌مرداخیلی پروشدن جدیدن توبروباشگاه هیکلتوخوشگل کن ولی نه بخاطرحرف اون چون بهش روبدی فردایه ایراددیگه روت میزاره بخاطرخودت برو

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

بگو کور بودی قبلا ندیدی؟؟؟اگه پلنگ میخوای پول خرج کن 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

من ۱۰۰ کیلوام 🤣🤣🤣تازه شوهرم میگه عالی ای.. البته الان ک حاملم . قبلش ۹۰ بودم😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز