2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 27 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا بحث تاپیک یه چیز دیگه ست هااا

ولی پستای کاربرا روووو😑😑

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ایووول به شووویت

خدایی چاااق نیستماا . ببینیم میگی ۷۰کیلوویی... اما کلا شوهرم استخونی دوست نداشت از اول میگفت بخاطر هیکلت عاشقت شدم😁مرتیکککه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خدایی چاااق نیستماا . ببینیم میگی ۷۰کیلوویی... اما کلا شوهرم استخونی دوست نداشت از اول میگفت بخاطر ه ...

مثل شوهر من ،وقتی عقد کردم 57کیلو بودم قدمم 165ولی لاغر نبودم تو پر بودم شوهرم گفت لاغر دوس ندارم الان 90کیلوام دارم میترکم ولی میگه خیلی دوس دارم

مثل شوهر من ،وقتی عقد کردم 57کیلو بودم قدمم 165ولی لاغر نبودم تو پر بودم شوهرم گفت لاغر دوس ندارم ال ...

😁😁😁👌🏽👌🏽👌🏽☻اخییی نازی ..خو خدا رو شکرر . تنوع خوبه دیگه😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

باشگاه که حتما میرم اما ازاین میسوزم که قبل از عقد هی ازم تعریف میکرد و اما الان....نمیدونم خیلی نسبت بهش سرد شدم چون من طاقت تحقیرشدن ندارم دوس دارم به یه جایی برسم و اون رو توی اوج بدبختی تنهاش بزارم خدایا خودت کمکم کن خسته ام بقرآن

خدایاخوشبختی میخوام😔

عزیزم ناراحت نباش.همینکه حساسه ب اندامت خوبه دیکه.چون مال خودش میدونه تورو .....همه پسرا ب نیازشون خیلی اهمیت میدن،هنوزاولشه  یاد نداره درست انتقادکنه،ناراحت نباش.

مطمعنن فقط بخاطر  چاقی واین چیزا حرف طلاق نزده.ازجایی دلش پربوده .

تو خودت خودتو بالا بگیر.

بالا بیار روو صورتش 😁

این مردا رو باید بترسونی که از دستت میدن.بترسونش که میخوای ولش کنی.اگه واقعا ترسید و جلوتو گرفت یعنی دوستت داره.اگه دیدی از خداشه که نمیدونم اون موقع باید یه فکری بکنی.

اتفاقا بعداز بحثی که داشتیم گفتم اگه توهدفت طلاقه باشه طلاق بگیریم گفت نه به طلاق فکرنمیکنم امااگه تو هدفت طلاقه یه هزارتومنم بهت نمیدم اما بعدچندساعت به غلط کردن افتاد

خدایاخوشبختی میخوام😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز