2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسایش که هس ولی خب ازدواج لازمه ...من سنی ندارم تازه شدم 24 ساله میگن داره دیر میشه😳.....بخدا حالم داره از ازدواج بهم میخوره ولی مجبورم....24 که خیلی خوبه اقوام دخترشون 17 ساله شوهر دادن حالا هی میگن دیر شده ها

شوهرم همش با تیکه و کنایه و طعنه باهام حرف میزنه اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم ک یه چی از تو حرفام پیدا نکنه بزنه تو سرم .رابطه ام ک خیلی کم شده شاید ماهی یه بار یا دو سه بار .همش به فکر اینه منو چطور میتونه ببره با مادرش زندگی کنیم 

فقط خدا برایم کافیست
منم دلم گرفته.خیییلی حالم خرابه.کاش میموندم خونه بابام پامو تو خراب شده باباش نمیذاشتم

اره بخدا منم سنم کم بود نمیدونستم هیچی از زندگی انگار چشم و گوشم بسته شد اما الان بعضی اوقات فک میکنم خدمتکار خونه شم ازم که کلا انتظار داره با یه بچه کوچیک توقع داره ۲۴خونه ننش باشم غذا درست کنم دولا راس شم

فقط خدا برایم کافیست
خانواده شوهر که رو مخ ترینن من کلا باهاشون قطع رابطه کردم و خلاص فقط هفته ای یکبار به مادرشوهرم سرمی ...

خوش بحالت شوهرمن تا یه اتفاقی میانه یا جایی میریم سریع میزه به داداششو  ننش  خبر میده 

فقط خدا برایم کافیست