2777
2789
عنوان

فقط اونایی که اعتقاد دارن

224 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من اصلا مذهبی نیستم ولی خدا پیغبر حالیمه ... با همسرم مشکل پیدا کردم با وجود اینکه دوس داریم همو... انواع گرمیجات و قرمزیجات به کار بردم نشده اگه دعای قرآنی یا هر راهکار دیگه بلدین بیاین بگین براتوجه و عشق در زندگی .احترام همو داریما ولی محبت نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یاودود رو زیاد بگو عزیزم از ته دلتم به همسرت عشق بورز خوبی هاشو ببین زیاد 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاودود رو زیاد بگو عزیزم از ته دلتم به همسرت عشق بورز خوبی هاشو ببین زیاد 

احترامه همو داریم .اصلا من تیپ میزنم خاص نمییینه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سوره طلاق را بخون سوره ضحی را ب یک نارنج بخون و نارنج را آتیش بزن 

تاثیر داره؟

من سوره مزمل رو شنیدم به خرما یا چایی بخونه زن و بده همسرش بخوره

اها میکنم

کاش راهی بود من میتونسم برای مادر پدرم انجام بدم...استارتر ان شاالله زندگیت پر از محبت بشه عزیزم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
سوره مزمل سه بار به آب بخون به خوردش بده امتحان نکردم ولی شنیدم خیلی خوبه

برا فردا شب میکنم ..اخه قهر هم نیستیما ولی انگار همخونه ایم 

کاش راهی بود من میتونسم برای مادر پدرم انجام بدم...استارتر ان شاالله زندگیت پر از محبت بشه عزیزم

خدا کنه