2777
2789
عنوان

فقط اونایی که اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
اینم واس مهرومحبته

بهش محبت میکنم به خدا ولی انگار کوه یخ شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برای ماهم پیش میادگاهی خیلی سردمیشیم البته بیشترهمسرم هیچیونمیبینه حتمابایدازش بپرسی لباسم قشنگه آرایشم چطوره یاچیزای دیگه

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتوپین یکم بحثو باز کنی.

مثلا از چه نظر.محبت نیست.

از طرف شما یا اقادون.

من براش گل میچسبونم به در 

بعضی وقتا متن میچسبونم بع در ودیوار

هدیه میخرم براش

غذایی که دوست داره.

اما اگه از نظر مثلا چیزای دیگه هسن جسینگ مصرف کنید .واقععععااا تاثیر داره

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
بهش محبت میکنم به خدا ولی انگار کوه یخ شده

از چه لحاظ کوه یخه از لحاظ ابراز محبت ؟ شاید مدل اش اینجوریه کم کم یادش بده. از لحاظ جنسی خوب اون دست خودش نیست با دکتر مشورت کن شاید هم هورمونهاش بهم ریخته

میتوپین یکم بحثو باز کنی. مثلا از چه نظر.محبت نیست. از طرف شما یا اقادون. من براش گل میچسبونم به ...

اره چیزای دیگه هم هس محبتم هس صداش میزنم با لحن کشدار عزیزم میگه ها. جنسی هم جنسینگ لازمه فک کنم تو ماه رمضون بدتر شده ..باهمه خوبه جز من

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از چه لحاظ کوه یخه از لحاظ ابراز محبت ؟ شاید مدل اش اینجوریه کم کم یادش بده. از لحاظ جنسی خوب اون دس ...

دست خودش تحریک میشه اما اقدام نداره یا همدا میشینه فیلم میبینه من که خوابیدم میاد بخوابه

عزیزم به نظرم این تاپیک رو بخونید و مطالب رو اجرا کنید. ان شاالله عشق تو زندگیتون جاری بشه 😍 http ...

ممنون