2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 80 پست
باهاش همونجوری رفتار میکنم که با بچم رفتار میکنم البته یه کم مهربونتر ، چون بعضی رفتارها بچه ادمو نا ...

آره دقیقا. بعضی مادر شوهرا عرئس رو مثل بچشون میبینند ولی عروسا چون ذهنیت بدی رو مادر شوهر دارند اولش شاید سئ تفاهم بشه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری که دلم میخواد بره دخترم کنم براش میکنم پشتش حرف نمیزنم بین اونو پسرم دعواو جدایی نمیندازم پیش ...

وای عزیزم خوش به حال اون عروس! کاش قدر بدونه. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط توروخدا نگیذ مثل دخترمه حالم بهم میخوره از این حرف چون اینجوری بی احترامی زیاد میشه صمیمی می ...

اینجا بعضیا واقعا از مادر شوهرشون راضیند. خب دو طرف از هم راضی باشند چه ایرادی داره صمیمی بشند؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتار درست با عروستون از همین حالا شروع می‌شه. مادر نباید خیلی وابسته‌ی بچه‌هاش باشه. باید بعد از چن ...

دقیقا, بیشتر این مادرشوهرای بد عاشق و وابسته پسرشون هستن مادرشوهر خود من چون از شوهرش توجه ندیده و شوهرش با خسیسی اذیتش کرده الان همش چشمش به اینه که پسراش یکسره براش خرج کنن و طلا و لباس بخرن براش ولی برای عروساش هیچ کدوم اینا رو نمیخواد ناراحت میشه وقتی میبینه پسراش برای زنشون خرج میکنن حسودیش میشه که شوهرش براش کاری نکرده و الان پسراش خرج میکنن

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا

باید اون موقع ا زعروستون پرسید ... چون همه مادرشوهرا معتقدند فرشته ان !(البته قبول کنیم عده ای از مادرشوهرا کم از مادر واقعی ندارند و واقعا فرشته ان)

الهی روا مدار ک پنهان ما، از پیدای ما ناستوده تر باشد؛ و در ورای صورتی زیبای ما، سیرتی زشت و ناهموار نهان باشد. یا الرحم الراحمین(بخشی از دعای هشتم صحیفه ی سجادیه)

به نظر بنده بستگی به موقعیت و طرف داره من اگه الان بگم فلان میکنم شاید دروغ بشه چون من چیزهایی تو این زندگی هفت ساله متاهلی دیدم که به قول خودم من بد نبودم بدم کردن از دست جاری مادر شوهر و خواهر شوهر البته پس شاید عروس من هم با تمام خوبی من قدر ندونه الکی نگم دیگه

اینجا بعضیا واقعا از مادر شوهرشون راضیند. خب دو طرف از هم راضی باشند چه ایرادی داره صمیمی بشند؟

بعدا ک از هم مطمین شدید بکید مثل دخترم

اول بسم اله نگید 

چون مادرشوهرمم همینو میگفت اولا انقد دلمو سکونده انقد توهین و بی احترامی کرده الان میگه عروسم 

من ک کاریش نداشتم مشکل اعصاب و روان داره  

خداروشکر شوهرم پشتمه وگرنه نابود میشدم 

حتی برگشته کفته از این خونه برید تو پریودش 

ینی انقدر اعصابش داغونه

درک میکنم پسر عروسی کرده و تو بیشتر موارد از من جداست اون دیگه بزرگ شده تشکیل خانواده داده یکنفر نیست دو نفر در قالب یک خانواده اند پسرم یه همدم داره یه شریک که تو همه چیز شریک شوهرش حتی دوست داشتن من هم  پسرم شریک داره پسرم باید جوری رفتار کنه که شریکش را نرنجوره و با هم گلاویز نشن پسرم یه شریک دلسوز داره که باید آرامش تو زندگیش برقرار کنه تا بتوانند پیشرفت کنند من نباید خودخواه باشم باید ببینم چطور شریک زندگی پسرم واسه آینده تلاش میکنه و حرص میخوره که زندگی پسرم سر و سامان بده زندگی که من نتوانستم واسش مهیا کنم پس دلیلی نداره بخوام با شریک زندگی پسرم بد باشه من یه مادرم همانطور که زندگی و آرامش دخترم واسم مهم هست زندگی و آرامش شریک زندگی پسرم واسم مهم هست من بخاطر عشق به پسرم به شریک زندگی پسرم بدون هیچ توقعی محبت و مهر می ورزم و مطمئنم مهر ورزی محبت و مهر بدنبال داره امیدوارم یه روزی مادر شوهر بشوم     

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست