2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 80 پست
من عاشق عروسم‌میشم چون آرامس عروسم آرامش پسرم 

نکته قشنگی بود 👍👍

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کاری ب کارشون ندارم.فضولی نمیکنم عروسم خوشحال باشه پسرمم خوشحال میشه.پس میشینم سرجام دخالت نمیکنم.انتظارم ندارم کلفتی منو بکنه.بهش احترام میزارم ن مثه طلبکارا.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تو زندگیش دخالت نمیکنم هی به پسرم نمیگم چرا برای زنت خرج میکنی چرا مسافرت میری چرا با هم خوشید کلا ح ...

واقعا همچین چیزایی میگه؟؟ وا خب زنشی 😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگى به تربيت پسر داره ,که چه جورى رفتار کنه بين همسر ومادرش  ,که اختلاف پيش نياد 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
من عاشق عروسم‌میشم چون آرامس عروسم آرامش پسرم 

متاسفانه خیلیا اینو درک نمیکنن😐😐

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

واقعا همچین چیزایی میگه؟؟ وا خب زنشی 😐 

اره تازه خیلی بدتراش هم میگه همیشه از ترسمون یواشکی میریم میگردیم ازشون قایم میکنیم حتی خواهرشوهرمم همینه تو همه چیمون دخالت میکنه خیلی خسته ام ازشون

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
هیچ دخالتی تو زندگیشون نمیکنم ولی با عروسم زیاد صمیمی نمیشم . از عروسم توقعی نمیشه داشت همون پسرمو خ ...

چرا صمیمی نمیشی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتار درست با عروستون از همین حالا شروع می‌شه. مادر نباید خیلی وابسته‌ی بچه‌هاش باشه. باید بعد از چند سال اول زندگی بچه‌ها برای خودش زندگی و شخصیت جدا باشه و خودش را از طریق بچه‌هاش تعریف نکنه. این مادرشوهرهای دیوصفت واقعا همون مادرهای فداکار و نمونه هستند. اونجور زندگی ‌ای که همه چیز زن بچه باشه، وابستگی شدید باشه ، زن با همسرش مشکل داشته باشه به بچه پناه بیاره، زن هیچ دوست و کار و شغل و هنر و دلخوشی‌ای نداشته باشه! اونجور زنی ناخودآگاه بدل می‌شه به مادر شوهر سنتی. 

با نیت خوب ولی خراب می‌کنه زندگی‌ بچه‌هاش را.... 

از آخر به اول نمی‌شه درست زندگی کرد. از اول باید درست زندگی کرد.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»