2777
2789
عنوان

ژیلت😤😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 74 پست
من لیزر کردم البته یک جلسه ولی بازم عالی شده

خوشبحالت لیزر خیلی راحت میکنه ادمو

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
قیمتش چنده؟

ارزونه عزیزم...

من هشت نه تا بسته شو نامزدم برام میگیره ده تومن...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزونه عزیزم... من هشت نه تا بسته شو نامزدم برام میگیره ده تومن...

خوبه نامزدمنم برام موبر ویت میگرفت خیلی خوب بود ولی برای زیربغل وبکینی راضی نبودم ازش😤

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
یه آقا هم کنجکاو شد تاپیکتو خوند 😐

😐😐😐😐😐😐😐 شایداون آقاهم از ژیلت متنفرشده 😂

خوبه نامزدمنم برام موبر ویت میگرفت خیلی خوب بود ولی برای زیربغل وبکینی راضی نبودم ازش😤

من نامزدم خودشم زیر بغل و .... نوره میزاره🙊🙈

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
شما چرا نمیکنی؟؟هزینه زیادی نداره عوضش ارزش داره درد هم اصلا نداره

خودمم نمیدونم😑شاید توآینده کردم

من نامزدم خودشم زیر بغل و .... نوره میزاره🙊🙈

خخخخخخ چه جالب پس منم امتحان کنم😅😓😓😂

مدت زمان خاصی داره؟ مثلا بایدبدچن دقیقه شست؟؟؟

خخخخخخ چه جالب پس منم امتحان کنم😅😓😓😂 مدت زمان خاصی داره؟ مثلا بایدبدچن دقیقه شست؟؟؟

فکر کنم سه چهار دیقه خوب باشه...یکم رو پوستت خودشو بگیره خودت متوجه میشه که موها داره شل میشه و میریزه...فقط با آب سرد بشور...قبل اینکه استفاده کنی تو نت یه سرچ بکن بعد بزار.