2821
2789
قیمتش چنده؟

ارزونه عزیزم...

من هشت نه تا بسته شو نامزدم برام میگیره ده تومن...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارزونه عزیزم... من هشت نه تا بسته شو نامزدم برام میگیره ده تومن...

خوبه نامزدمنم برام موبر ویت میگرفت خیلی خوب بود ولی برای زیربغل وبکینی راضی نبودم ازش😤

.

خوبه نامزدمنم برام موبر ویت میگرفت خیلی خوب بود ولی برای زیربغل وبکینی راضی نبودم ازش😤

من نامزدم خودشم زیر بغل و .... نوره میزاره🙊🙈

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
خخخخخخ چه جالب پس منم امتحان کنم😅😓😓😂 مدت زمان خاصی داره؟ مثلا بایدبدچن دقیقه شست؟؟؟

فکر کنم سه چهار دیقه خوب باشه...یکم رو پوستت خودشو بگیره خودت متوجه میشه که موها داره شل میشه و میریزه...فقط با آب سرد بشور...قبل اینکه استفاده کنی تو نت یه سرچ بکن بعد بزار.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز