2777
2789
عنوان

ژیلت😤😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیشه که صبرکرد موها بزرگ بشن بد موم زد😕😕

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
برای بکینی هم استفاده میکنی؟

بله عزیزم..هم خیلی سریع کارت راه میفته هم عفونت نمیگیری...اون ناحیه هم به قول دوستمون به مرور زمان رنگش روشن میشه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
منم نوره میزنم

واس زیربغل واونجاتم ازاون استفاده میکنی؟🙈جواب میده؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
منم همیشه بودار استفاده میکنم عالی ان ،پوستو نرم و سفید میکنه ب مرور زمان

بودار چون آرسنیک داره ضد سرطان هم هست...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من دنبال یه راه راحت و بی دردم...ژیلتم نمیتونم استفاده کنم چون موهارو کلفت میکنه...نمیدونم از چی است ...

عزیزم نوره بهترین گزینه ست...

من که خیلی راضی بودم...

تازه کلی خاصیت هم داره و تو روایات هم کلی به استفاده ازش سفارش شده...به مرور زمان موها رو هم نازک میکنه...

بله عزیزم..هم خیلی سریع کارت راه میفته هم عفونت نمیگیری...اون ناحیه هم به قول دوستمون به مرور زمان ر ...

واقعا؟؟؟😃😃😃😃اندازه موها فرقی نداره؟ ینی یه کوچولوهم بود ازش استفاده کنم تاثیرداره؟

چرا جواب نمیدید

جانم؟