2777
2789
عنوان

ژیلت😤😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موم گرم یا سرد  چه مارکی  درد نداره؟

موم و گرم میکنم. موم پروین. 

چرا خب درد داره ولی قابل تحمله و می ارزه چون یه مدت درد نمیاد. ولی برای مناطق حساس امتحان نکردم میگن خوب نیست

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من الان یکسال میشه استفاده میکنم خییلی خوبه 

من قبلا یه بار بدون بوشو گرفته بودم اصلا خوب تمیز نمیکرد

این بار بودار بود قشنگ همه رو تمیز کرد

واسه عفونت زنان هم خیلی خوبه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
اپیلیدی چیه؟؟؟از کجا میخرین؟؟؟

یه دستگاهه عزیزم.

دونه دونه موهارو میکنه...خیلی درد داره😣

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من قبلا یه بار بدون بوشو گرفته بودم اصلا خوب تمیز نمیکرد این بار بودار بود قشنگ همه رو تمیز کرد وا ...

منم همیشه بودار استفاده میکنم عالی ان ،پوستو نرم و سفید میکنه ب مرور زمان

موم سرد بهترينه ,من چند وقتع استفاده ميکنم تمام موهاى بدنم نازک شده 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
من اینبار پودر موبر(نوره) گرفتم عااااالی بود...هم راحت تره هم بعدش پوستت نرم میشه...

برای بکینی هم استفاده میکنی؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜