2777
2789
عنوان

قرص اعصاب و معده عصبی

5805 بازدید | 10 پست

دوستان کسی مثل خواهرم بوده بعد از عید اندو کرده و فتق هیاتال، رفلاکس، ورم، التهاب داشت علایمش حالت تهوع شدید دایمی و استفراغ، اروغ، درد قفسه سینه، رفلاکس شدید دایمی ، گلودرد دایمی، و... قرص پنتوپرازول ۴۰ قبل از صبحانه و شام میخوره، قرص دومپریدون ۱۰ قبل از صبحانه وشام میخوره بعد گفتند عصبیه چون این مشکلات از ابان تا حالا داره این مشکلات ولی  قرص اعصاب حدود سه هفته داره اس سیتالوپرام ۱۰ ظهر، کلردیازپوکساید۵ شب میخوره

افسردگی شاید یه مقداری کم شده و حالت تهوع یه مقداری کم ولی چرا خوب نمیشه و کامل علایمش از بین بره حتی با اینکه داره قرص ضد حالت تهوع میخوره😔و تاثیر قرص اعصاب چه مدت بعده ممنون میشم راهنمایی کنید 

توروخدا یعنی کسی مثل خواهر  نبوده و نیست که راهنمایی کنه 😢

خواهرمم تو این نی نی سایت هست

سلام عزیزم انشاءالله خدا بهشون سلامتی بده من زخم معده و التهاب دارم سالها درمان شیمیایی کردم که حتی درادمم آروم نمیکرد و کلی دکتر عوض کردم درمانهای گیاهی و رژیم طبق طب سنتی خیلی جواب میده هم معده رو تقویت میکنه هم آروم

در مورد افسردگی حتما به صورت ریشه ای درمانش کنن اعصابشون که آروم باشه حالشون بهتر میشه البته بیماریهای جسمی خودشون آدم به صورت روحی میریزه بهم سعی کنن بدنشون رو تقویت کنن و یه اراده ای برای سروسامون دادن وضعیت روحی شون بهشون بدین کمکشون کنین خوب میشن انشاءالله🌹 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
سلام عزیزم انشاءالله خدا بهشون سلامتی بده من زخم معده و التهاب دارم سالها درمان شیمیایی کردم که حتی ...

عزیزم نمیدونم چی بگم حدود هفت ماه گیاهی انجام داد خوب نشد رفت به شیمباییولی نمبدونم چیکارش کنم داعونه بدجور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم انشاءالله خدا بهشون سلامتی بده من زخم معده و التهاب دارم سالها درمان شیمیایی کردم که حتی ...

کاشکی خوب بشه بیچاره تو سن کم اینقدر زجرها که کشید و هنوز داره میکشه 

کاشکی خوب بشه بیچاره تو سن کم اینقدر زجرها که کشید و هنوز داره میکشه 

من واقعا درکش میکنم معده درد خیلی چیز بدیه یه بیماری مزمنه من کامل خوب نشدم ولی ازون وضع افتضاح در اومدم 

درمانشون چی بوده ؟؟ الان معده درد دارن؟ زخمم دارن؟ میخواین جوشونده خودمو بگم ایشونم مصرف کنن من به هرکی معده درد داره میگم راضیه 

ولی کمکشون کنین روحیه شونو بیارن بالا ، مشاوره خیلی کمک میکنه اگه از پس هزینه هاش برمیاین حتما بفرستینش

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
من واقعا درکش میکنم معده درد خیلی چیز بدیه یه بیماری مزمنه من کامل خوب نشدم ولی ازون وضع افتضاح در ا ...

عزیزم معده درد فقط صبح ها داره ولی همیشه حالت تهوع و رفلاکس دایمی داره بعد میگه اعصابمو این حالات بدتر میکنه اصلا دیگه مونده میگه خوب میشم یا نه ایا تموم میشه با نه

هزینه مساور نداریم و مساورهارو هم خانواده قبول تدارن

عزیزم مشاوره خیلی موثره ، البته یه مراکزی تو آموزش پرورش یا بهزیستی ها شنیدم هست که مشاوره رایگان میدن باز بهتر از هیچیه ، باید درمان شن خلاصه اگه نه خدای نکرده بدتر میشه 

ناراحت شدم خدا شفاشون بده انشاءااله به حق این شبا 

سلااام استارتر عزیز میشه بپرسم خاهرتون خووب شدن یا نه منم مشکل خاهر شمارو دارم و دکتر برام دقیقا همین داروها و نوشته میخاام ببینم خوب شدنیم یا نه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥