2777
2789
عنوان

ورم گردن

1501 بازدید | 14 پست

خانما من قبل عید احساس می کردم سمت راست گلوم از سمت چپ بزرگتره.ظاهرا دیده نمیشه.ولی دست میزنم به دو طرف سمت راست بزرگتره.انگار ورم داره. بعد سونو دادم.غدد لنفوم عادی بود فقط گره تیروئید داشتم.علتش چیه بنظرتون؟

سلام شما قبلا کانون کلسیفیه داشتید چی کار کردید؟  من هم دارم کانون کلسیفیه تیروئید استرس دارم& ...

منم داشتم. رفتم اسکن هسته ای. نمونه برداری.گفتن خوش خیمه

دکتر گفت خیلی سلول ها یونیزه میشن

شما نمونه برداری کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من کم کاری شدید تیروئید دارم دیروز سونوگرافی دادم گفتند که چندین کانون کلسیفیه داری ولی هنوز دکتر تیروئید نبردم چون فردا دکتر مطب میشینه، خیلی استرس گرفتم. میترسم اتفاقی بیفته بدخیم چیزی باشه

شما هم کم کاری تیروئید دارید؟ 

الان که خوش خیم هست برای شما درمان رو چی کار کرد چی قرص داده یا اینکه در آینده مشکلی پیش نمیاد؟ 

سلام من کم کاری شدید تیروئید دارم دیروز سونوگرافی دادم گفتند که چندین کانون کلسیفیه داری ولی هنوز دک ...

دکتر قرص نداد.من کم کاری ندارم

ولی گفت خیلی وقتا سلول یونیزه میشه.دلیل به بدخیمی نیست

اصلا نگران نباش

ببر دکتر غدد.حتما باید اسکن هسته ای و نمونه برداری بشه که خیالت راحت شه

و اینکه هر شش ماه بابد یبار سونو بدین 

ولی دکتر بمن گفت چیزی نیست

به من گفتند باید هسته ای کنی شاید خوش خیم هست شاید بدخیم، بخاطر همین استرس دارم اسکن هسته ای چقدر ز ...

نه بیشترش خوش خیمه.حتی بعضی ها دارن و متوجه نسیتن تا تو سونو اتفاقی میفهمن

اسکن هسته ای کلا نیم ساعت زمان میبره

سلام عزیزم، تو علتش چی بود مشکلی نیست؟ 

من چندوقته متوجه شدم طرف چپ گردنم دست میزنم انگار ورم سفتیه، و اینکه به ظاهر معلوم نیس فقط با دست

خیلی میترسم چرا اینطور شدم چکارکنم کجا برم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام عزیزم، تو علتش چی بود مشکلی نیست؟  من چندوقته متوجه شدم طرف چپ گردنم دست میزنم انگار ورم ...

سلام. من دست میزدم کاملا متورم بود یکطرف.بعد رفتم دکتر واسم سونو نوشت. شما اول برو دکتر متخصص غدد. بزار معاینه کنه.اگر مشکوک بشه که تیروئیدت بزرگ شده خودش سونو مینویسه

اینکه اگه تیروعیده من اصلا تیروئید نه پرکار نه کم‌کار هیچی ندارم

ربطی به پرکاری و کم کاری نداره. من متوجه شدم که ندول تیروئید دارم. الانم دارمش.اما پر کار و کم کار نیستم

ربطی به پرکاری و کم کاری نداره. من متوجه شدم که ندول تیروئید دارم. الانم دارمش.اما پر کار و کم کار ن ...

ببین دقیقا تو عکس گفتم تو هم همونجاس؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)