خانما من قبل عید احساس می کردم سمت راست گلوم از سمت چپ بزرگتره.ظاهرا دیده نمیشه.ولی دست میزنم به دو طرف سمت راست بزرگتره.انگار ورم داره. بعد سونو دادم.غدد لنفوم عادی بود فقط گره تیروئید داشتم.علتش چیه بنظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من کم کاری شدید تیروئید دارم دیروز سونوگرافی دادم گفتند که چندین کانون کلسیفیه داری ولی هنوز دکتر تیروئید نبردم چون فردا دکتر مطب میشینه، خیلی استرس گرفتم. میترسم اتفاقی بیفته بدخیم چیزی باشه
شما هم کم کاری تیروئید دارید؟
الان که خوش خیم هست برای شما درمان رو چی کار کرد چی قرص داده یا اینکه در آینده مشکلی پیش نمیاد؟
سلام عزیزم، تو علتش چی بود مشکلی نیست؟ من چندوقته متوجه شدم طرف چپ گردنم دست میزنم انگار ورم ...
سلام. من دست میزدم کاملا متورم بود یکطرف.بعد رفتم دکتر واسم سونو نوشت. شما اول برو دکتر متخصص غدد. بزار معاینه کنه.اگر مشکوک بشه که تیروئیدت بزرگ شده خودش سونو مینویسه