2777
2789
عنوان

اجاق گاز😨

262 بازدید | 8 پست

اجاق گازم فرداره بلدنیستم ازش استفاده کنم کسی هس راهنماییم کنه؟؟؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

واااا ینی هیشکی بلدنیس؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

فندکش بزن بعد پیچ رو فشاربده چن دقه نگه داربعد تنظیم کن رودرجه ای ک دلت میخواد عکس بزار ببینم چ مدلیه مگ پیچ فرت

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فندکش بزن بعد پیچ رو فشاربده چن دقه نگه داربعد تنظیم کن رودرجه ای ک دلت میخواد عکس بزار ببینم چ مدلی ...

پیچ فرکجاست؟😨

پیچ فرکجاست؟😨

4 یا 5 تاش که مال شعله های گاز هست اون یکی که اضافیه مال فر

کاتالوگ گازت رو بخونی متوجه میشی

یا مدلش رو گوگل کن و کاتالوگش رو دانلود کن از نت

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اجاق گازهای مهیار گاز بهترین اجاق گاز ایرانی هستند. این برند دارای گاز مبله یا همان گاز فردار و گاز طرح فر است. مهیار گاز در اجاق گازهای خود از استیل بگیر و نگیر تایوانی و از قطعات ایتالیایی و ترک شامل :

• موتور فن
  • فن بلوور
  • تایمر
  • موتور جوجه گردان
  • و المنت استفاده می کند.

سلام

من بازرگانی سورنا رو پیشنهاد میکنم

برندهای معتبر واصل دارن و قیمتاشون فوق العاده مناسب هست چون به مغازه های کل ایران جنس میدن و درواقع پخش هستن به مصرف کننده هم قیمت عمده میدن و قیمتاشون ۲۰،۳۰ درصد از مغازه ها ارزون تره

این آدرس پیجشون هست

https://instagram.com/sorena_kitchen?igshid=s31c4vrgeu4o 

و این هم شماره تماس ها برای سفارش

٠٩١٢٤٠٢٦٩٧٨ عرب زاده

٠٩٣٩٨٣٤٧٧٢٣ قيصري

تعمیر اجاق گاز

مروزه کمتر کسی از داشتن اجاق گاز در منزل و یا محیط کارش بی بهره باشد، هر چه در مورد لوازم منزلتان آگاهی داشته باشید می توانید در هنگام خرابی به راحتی تعمیر کنید.

با توجه به این که اجاق گاز یکی از پر خطر ترین وسایل داخل آشپزخانه می باشد و در طول سالها ممکن است دچار فرسایش و خرابی بشود، حضور یک متخصص ماهر برای تعمیرات اجاق گاز و تعمیر فر گاز یک امری ضروری و اجتناب پذیر است ، به طور مثال بعضی از برندها دائم مشکل خرابی ترموکوپل داشته باشد که بهتر است با یک متخصص حرفه ای تماس بگیرید تا مشکل برطرف شود.

با صرفه هزینه ی کم می توانید به جای خرید اجاق گاز گران قیمت ازهمان وسیله ای که سالهاست از آن استفاده می کنید و با طرز کارش آشنا هستید استفاده کنید. برای تعمیر اجاق گاز در خدمت شما هستیم