2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واس من سورن هستش حسابی جادار

اما به لعنت خدا نمی ارزه فریزرش خوب سرد نمیکنه اصلا بستنی میزاری اب میشه 

اب بزاری یخ بزنه دو روز طول میکشه دماش هم تنظیم کردم بازم درست نشد ک نشد 

عزیزم من یخچال دوقولوی الکترواستیل دارم ازسال۹۲فریزرش اخ نگفته ولی یخچالش ازهمون اولش خراب شدمتاسفانه یه روزگازنداره یه روزموتورش سوخته الانم که الارمش قطع نمیشه جنس ایرانی شانسیه 

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

جهزیه من دوو بود عااااالیه الان هفته پیش مامانم سیلوان خرید براخودش ۹ ملیون😖😖😖

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
سامسونگ خیلی پرطرفداره

من خودم ساید سامسونگ دارم معرکه است اما خب گرونه و الان نیست ولی یه یخچال اکترواستیل داشتم چند سال دو تا یخچال داشتیم تو جابجایی فروختم عالی بود ولی دیگه صدا داره ایرانی

فقط هاردستون کسی نخره یه دونه اتاق خوابی دارم اینقدم شیکه قرمز و مشکیه اصلا باز و بسته نمیشه زیاد که بگم واسه اونه یه صداهایی میده تق و توق یکسره واسه خودش فک کنم بسوزه به زودی 

لطفا چیزی ک واقعا استفاده کردین وبگین

یخساران افتضاح   من هم یخچال شو دارم هم فریزر    مدام یه جاش خرابه 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

اعتقاد من و شوهرم اینه جنس ایرانی خوب رو باید خرید. موقع عروسیمون، ۹ سال پیش، همه گفتن یخچال خوبیه و ال و بل... همزمان دوستمون با ما داشت عروسی می‌کرد دوو خرید. ما هم با اینکه اون موقع خیلی هم با هم تفاوت قیمت نداشتن الکترواستیل بالا یخچال و پایین فریزر خریدیم. 

طراحی بدنه افتضاحه. به هیچ وجه نمی‌شه طبقاتش رو جوری جا زد که راحت باشه‌. جنس طَلق جا میوه‌ای و فریزر آشغال واقعی. همون هفته اول با کوچکترین  ضربه ترک خورد. 😐 

فوق العاده پر صداست. قشنگ صدای تراکتور می‌ده. 

از همه اینا بدتر اینه که سوراخ تخلیه پشتش مدام به علت نامعلومی می‌گیره. نه فقط برای من، تو همین سایت دیدم خیلیا این موضوع رو گفتن. ماحصلش اینه که طبقه پایین فریزر کلا می‌شه یخ. هر چند ماه باید یخچال به اون سنگینی رو بکشیم جلو، از برق دربیاریم یخا اب شن و اون سوراخ رو با فنر باز کنیم.

دو کیلو مرغ بذاری تو یخچال، یا پنج دیقه برق بره حداقل ۲۴ ساعت طول می‌کشه که دماش به منفی ۱۷ برگرده. توی اون مدت هم مدام کار می‌کنه.

گاهی به دلیل نامعلومی دماش می‌ره بالا. حتی به صفر نزدیک می‌شه دوباره خودش درست می‌شه. منم هیچ وقت نفهمیدم چرا؟!

موقع خواب صداش رو مخمه.

به هیچ وجه الکترواستیل نخر. شده بی یخچال باشی نرو سراغ الکترواستیل. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم