2789
عنوان

شوهر اشغالم

2329 بازدید | 142 پست

یه مدته قهر کردم اومدم خونه بابام شوهرم علاوه بر اینکه نه پول بهم میده نه زنگ میزنن نه حتی خرج پوشک و شیر خشک بچه آش رو میده که از یه دوست این دفعه قرض کردم واسش شیر خریدم یه وام هم به اسم مامانم برداشته که اونم نمیده و ضامنام دایی هام هستن کلا ابرومون و برده نمیدونم چیکار کنم هیچ مدرکی هم ندارم 

دنبال کارا طلاقم رفتم اما میگن دلیلی درستی نداری و اینجوری اصلا فایده نداره 

دخترمم به شدت بهم وابسته اس یه جا کار پیدا کردم دیگه سه ساعت نبود رفته بودم خودش و هلاک کرده بود مجبور شدم ادامه ندم بااین همه درگیری روحی همون یه مقدار شیری هم که خودم داشتم و بهش میدادمم داره خشک میشه دلم واسه دخترم میسوزه بااین پدر کاش اصلا پدر نداشت 

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرچی قهرکردی؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بشین خونه خودت درخواست نفقه و مهریه بده.تا وقتی خونه رو ترک کنی هیچی نمیدن بهت.غیراز مهر البته

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خب اشتباه کردی رفتی خونه مامانت... زندگی رو ول کردی و رفتتتتی باید پای عواقبت اش بمونه

واقعا حرفات تعجب برانگیزه

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐