2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 142 پست
تورو خدا به خاطر بچتم که شده برو درخواست مهربه بده .برای گرفتن مهریه که حتما نباید طلاق بگیری واینکه ...

اینا همش حرفه اینقدر سخته تازه مهریه من عندالعستطاعه این تازه فهمیدم 😐😕یعنی هیچچچچی 

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر مسخره اس قانون بنظر من باید دارش بزنن از هفده سالگی همه جونیم و گرفته با یه بچه برگشتم خونه باب ...

احتمالا برا بچت بیشتر بدن بگو شیرخشکیه پوشکیه

برو دفتر خدمات قضایی همین فردا صبح

با ارائه‌ی کارت ملی ثبت نام ثنا انجام بده که کارای قانونی برات پیامک بشه همونجا هم در خواست مهریه و نفقه بده

نگران نباش مهریه داری حسابی میچزونیش 

مهریه دو سه ماه طول می‌کشه اما نفقه نهایت یک ماه

سعی کن روحیتم حفظ کنی اصلا هم باهاش دهن به دهن نشو

مطمئن باش یک ماه دیگه به دست و پات میفتن

شل نگیری با اولین تماسشون برگردی حسابی اذیتش کن تا تعهد نداده برنگرد

بگو حق و حقوقم رو میخام

بچه هم بدون حکم دادگاه ندی بهش

خیالت راحت این روزای سخت برا خودت و خانوادت تموم میشه ورق بر میگرده اونا به پایتون میفتن

پیج خوشمزه من @angel__dessert

چرا تو از خونه رفتی با بچه...بشین توب خونت و هرکاری میخای همونجا بکن چرا اومدی خونه پدرت که پول شیر بچش هم نده .بیخود کرده وظیفشه...اون زندکی سهم تو هم هست. اصلن اونو بنداز بیرون.یکم قوی باش.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
چرا تو از خونه رفتی با بچه...بشین توب خونت و هرکاری میخای همونجا بکن چرا اومدی خونه پدرت که پول شیر ...

وقتی خونه جهنم باشه چاره چیه واقعاااا؟؟شوهر من منو برد خودش خونه بابام نزاشتن لمونم گفتن نهه برو سر زندگیت و خودشم با موس موس اوردم ولی از اوتروز دارم سرکوفت میخورم

تعلق نمیگیره عدم تمکین میگیره شوهرش

تا حکم عدم تمکین اجرا بشه و محکوم بشه خانم طول می‌کشه حیفه باید بره درخواست بده از تاریخی که گذاشتش خونه باباش تا محکومیت خیلی میشه

خرج شیرخشک و پوشک بچش میشه

فعلا هم شوهرش نرفته تمکین بگیره تا خبر دار بشه و دادگاه رای بده و مامور بفرستم دنبالش و این بر نکرده طول می‌کشه

من دو ماه پیش جلسه تمکین داشتیم رای یک ماه پیش صادر شد محکوم شدم تا بیست روز حق اعتراض داشتم وکیلم دقیقا روز آخر اعتراض زد که طول بکشه بعد دو هفته پیام اومد اعتراض رد شده هنوز رای اصلی صادر نشده و من دارم نفقه میگیرم

استارتر خونت مستقله ؟

پیج خوشمزه من @angel__dessert
وقتی خونه جهنم باشه چاره چیه واقعاااا؟؟شوهر من منو برد خودش خونه بابام نزاشتن لمونم گفتن نهه برو سر ...

بعضی از پدرمادرها با این کارشون فکر میکنن خیلی دارن بهت خوبی میکنن. دیگه نمیدونن طرف فکرای دیگه میکنه.. و سرکوفت میزنه. 

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
وقتی خونه جهنم باشه چاره چیه واقعاااا؟؟شوهر من منو برد خودش خونه بابام نزاشتن لمونم گفتن نهه برو سر ...

بخدا اقتدار نداری اصلن به چه حقی میگن از خونه برو.. تعهد داده زت گرفته اونجا خونه شماست...خودتو ضعیف نشون نده.وقتی گفت برو تو باید میگفتی تو برو من توی خونم میمونم..نه اینکه بری و با پای خودت برگردی. 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم