2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 142 پست
کتک اگه میخوری و کبود میشه جاش سریع باید بری پزشکی قانونی انقد مظلوم نباشید دو روز دیگه تو دادگاه هر ...

خاک بر سرم که نرفتم الان مدرک داشته باشم

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چیکار کردی بعدش..طلاق گرفتی؟؟؟

نه همون روز که من جهازمو بردم خونه رو پس دادم زنگ زد که چرا اینکارو کردی با طلبکاری.از اون روزم روزی ۱۰ بار زنگ میزنه و میگه بیا بریم بیرون تقریبا لفظی اشتی کردیم منتظرم این بی عرضه خونه بگیره بیاد دنبالمون خاک بر سرش

عشقم همه کسم دخترم😍😍
خاک بر سرم که نرفتم الان مدرک داشته باشم

الانم دیر نیست کارایی که گفتم برو انجام بده وقتی سرکاره برو با مامور در خونه بگو قفل درو عوض کرده صورت جلسه کنن

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
نه همون روز که من جهازمو بردم خونه رو پس دادم زنگ زد که چرا اینکارو کردی با طلبکاری.از اون روزم روزی ...

اوه این خوبه که به من مسیج داده میخام زن صیغه کنم کثافط

نه همون روز که من جهازمو بردم خونه رو پس دادم زنگ زد که چرا اینکارو کردی با طلبکاری.از اون روزم روزی ...

ای وای واقعا بعضی مردا مسعولیت پذیر نیستن میخوان اداشو دربیارن که نمیشه

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

از یه طرف خرج بچه داره دیوونم میکنه از یه طرف قسط وام ابرمون و برده از اونطرف آنقدر بچم وابسته اس به خودم هیچ کار نمیتونم بکنم

خوشبحالت بابات معلومه وضعش خوبه من بابام پاهاش سوختن دقیقااا از همون روزی که من اومدم دیگه نتونست بر ...

من ۳۰ سالمه دخترمم ۹ ماهشه.اره بابام پول داره اما ازش خجالت میکشم فقط یکی دوبار اونم انقد داد وبیداد کردم سر شوهرم یه مقدار ناچیز پول زده به حسابم که اونم پول شیرخشکای بچه هم نیست.شوهرت تو این مدت زنگ زده بگه بچه رو میخوام ببینم؟من شوهرم خودشو کشته هر روز میگه بذار بچمو ببینم میگم تا خونه نگرفتی نمیشه

عشقم همه کسم دخترم😍😍
من ۳۰ سالمه دخترمم ۹ ماهشه.اره بابام پول داره اما ازش خجالت میکشم فقط یکی دوبار اونم انقد داد وبیداد ...

اصلاااا تازه گفته قید بچه رو هم زدم خودم 19/5سالمه☹️

اوه این خوبه که به من مسیج داده میخام زن صیغه کنم کثافط

وااای تو چی گفتی؟میخواد حرصت بده اینجوری گفته.چه فایده شوهر من فقط جنمش تو زنگ زدن و بیا بریم بیرون و این صحبتهاست عرضه نداره یه خونه بگیره خاک بر سرش منم قاطی کردم گفتم دیگه جوابتو نمیدم روزی ۱۰ بار زنگ میزنه منم فقط اس میدم تا خونه نگرفتی به من زنگ نزن

عشقم همه کسم دخترم😍😍