2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی گرفته 😭😭 دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 86 پست
منم پليكيستيكم فوليكولام با دارو بين ٣ تا ٦ هستن و با دارو اندازه نرمال كه بازم باردار نميشدم تا اين ...

چشم ممنون فولیکولهای منم 7 بدون دارو

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
شما فولیکولهات چه اندازه بودن

اصلا یادم نیس.از مجردی پلی کیستیک بودم تاااا سال دوم سوم ازدواجم.۶ ماه میشد که پریود نمیشدم انقد بهم ریختگی داشتم.ولی یه دوره قرص خوردم بعدم یهو خدا خواست و باردار شدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا شوهرت صاف و مستقیم گفت چون بچه دار نمیشی دوستت ندارم؟

نه میگم شوهرم اصلا به روم نمیاره.منم که میگم بچه میخوام اقدام کنیم میگه دوست ندارم اصلا بچه.اما تو دوران عقد میگفت دوست دارم

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
2803
عزیزم سیاه دونه خرما رو امتحان کن لطفاً شاید شما هم مثل من نتیجه گرفتی ختم صد و بیست و چهار هزار صل ...

روزی چند بار بخورم سیاه دونه و خرما و چه مقدار.شما فولیکولهات چه اندازه بودن

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
2804
نه میگم شوهرم اصلا به روم نمیاره.منم که میگم بچه میخوام اقدام کنیم میگه دوست ندارم اصلا بچه.اما تو د ...

هااااااا

خب پس اوضاع خیلی هم بد نیست نگران نباش پلی کیستیک که نازایی نیست حل شدنیه .خدا شوهرتو نگه داره که اینجوری میگه که دلت نشکنه حالا هی اون پیامها رو نخون شاید با اوضاع داغون مملکت الان دیگه پشیمون شده واقعا از بچه دارشدن.

اوووه اسی منم تنبلی تخمدان شدید داشتم و با قرص لتروزول الان دوتا گل پسر دارم. تازه دکتر من میگفت وض ...

فولیکولهات چند بود؟ بعد چنددوره قرص باردار شدی؟

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
راستی بچه ها شمایی که تخمدان پلی کیستیک دارین موهای زائدم دارین؟! موی چرب هم دارین. میشه علائمتونو ...

اره.موی زائد دارم من فقط

پریودم هم منظمه تقریبا.چاقم نیستم اصلا

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
2805
جدی؟ تجربه داری؟ روزی یه بار بخورم؟

من نه ولی آشنا آره. ببین یه عرق دیگ بود مکمل بومادران بود اسمش یادم رفت جفتشم با هم سر وقت خورد حتی شبا پا میشد   نخوردن فسدفود و غذای ناسالم . غذای آب پز بدون روغن خورد سر شش ماه دوقلو باردار شد. جلوگیری طبیعی بدون قرص و ک ا ن.... هم داشت شوهرشم البته تو اون مدت خودشو تقویت کرد ماشالله الان پسراش  سه ساله هستن میخواد دوباره اقدام کنه دختر میخوان😍

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
روزی چند بار بخورم سیاه دونه و خرما و چه مقدار.شما فولیکولهات چه اندازه بودن

من اوایل حتی با قرص لتروزول و متفورمین و دگزا و ... فولیکولام نهایت ده یازده دو بارم آمپول اچ ام جی زدم که فولی غالب داشتم اچ سی جی زدم باردار نشدم

این ماهی که باردار شدم شبی سه تا لتروزول خوردم که قبلاً تاثیر نداشت و همین سیاه دونه خرما بعد سونو روز چهاردهم دوتا فولیکول عالی داشتم فرداش دوتا اچ سی جی زدم و خدارو شکر همون ماه باردار شدم

2801