من ندیدم اما باهاشون درارتباطم. نشونه هاشونو دیدم و جرقه ونورشونو.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من همزادمو دیدم تلویزیون داشت برنامه پخش میکرد خواستم ضبطش کنم دیدم فلش نیس باگوشیم فیلمگرفتم یه لحظه کانال عوض شد توهمون چندثانیه عکس یه نفرافتاد روصفحه تی وی پشت سرمبود دستاشم تکون میداد من چندروزبعد داشتم فیلمومیدیدم فهمیدم😐😐
چند وقتی شوهرم که صبا میرفت سر کار احساس می کردم نرفته کنارمه هنوز اما از وقتی که براد دعا کرده خیلی بهتر شدم کابوس نمیبینم و توهم نمیزنم و احساس سبکی میکنم
چیزی زدن لابد،جن اصلا اجازه ظاهر شدن جلو آدمو نداره تو قرآنم هست
نه اینکه جن باشه و ببینیش، تو خواب میاد. من خودم داشتم. همیشه تو خواب یه نفر میومد و اذیت میکرد ازش میترسیدم و با جیغ بیدار میشدم. تا چندین سال همون چهره تو خوابام بود. مثل یه دیوونه که دنبالم میکرد.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.