2777
2789
اره فرشته میشه من دیدم مال خودمو

من ندیدم اما باهاشون درارتباطم. نشونه هاشونو دیدم و جرقه ونورشونو.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقتی بود خواب ترسناک زیاد میدیدم بدن درد و بی حالی زیادی داشتم گفت بخواطر همزادته

درست گفته منم همینجور بودم چند سال. برو پیش کسی که کارش درسته دعا مینویسه و از بین میره مطمئن باش. چون تجربشو داشتم

من همزادمو دیدم‌ تلویزیون داشت برنامه پخش میکرد خواستم ضبطش کنم دیدم فلش نیس باگوشیم فیلم‌گرفتم یه لحظه کانال عوض شد توهمون چندثانیه عکس یه نفرافتاد روصفحه تی وی پشت سرم‌بود دستاشم تکون میداد من چندروزبعد داشتم فیلمومیدیدم فهمیدم😐😐

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
چیزی زدن لابد،جن اصلا اجازه ظاهر شدن جلو آدمو نداره تو قرآنم هست

نه اینکه جن باشه و ببینیش، تو خواب میاد. من خودم داشتم. همیشه تو خواب یه نفر میومد و اذیت میکرد ازش میترسیدم و با جیغ بیدار میشدم. تا چندین سال همون چهره تو خوابام بود. مثل یه دیوونه که دنبالم میکرد.  

من همزادمو دیدم‌ تلویزیون داشت برنامه پخش میکرد خواستم ضبطش کنم دیدم فلش نیس باگوشیم فیلم‌گرفتم یه ل ...

الان تنهام شوهرم رفته با این تعریفت میترسم از اتاق بیرون برم. 🤪😱😱😱😱

درست گفته منم همینجور بودم چند سال. برو پیش کسی که کارش درسته دعا مینویسه و از بین میره مطمئن باش. چ ...

منم دارم هیچ چی هم ندیدم فقط بعضی وقتهاحالم یه جورایی خراب میشه نمیدونم چطوری توصیف کنم حالموآخه پیش کی برم پیش چندنفررفتم اثرنکرده

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

نه اینکه جن باشه و ببینیش، تو خواب میاد. من خودم داشتم. همیشه تو خواب یه نفر میومد و اذیت میکرد ازش ...

گفت دعا باید تا یک سال همراهم باشه ....ولی من چند روزه گذاشتمش کنار

یعنی چی باهاشون در ارتباطی

تو تاپیکام هست بخونیدش .دعوتشون ککردم به زندگیم.

از وقتی دعوتشون کردم خیلی زندگیم فرق کرده.

بهشون نامه میدم کمک میخوام ازشون 

ازشون قدردانی میکنم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
منم دارم هیچ چی هم ندیدم فقط بعضی وقتهاحالم یه جورایی خراب میشه نمیدونم چطوری توصیف کنم حالموآخه پیش ...

میدونی کدوم دعا نویسا واقعی ان و کارشون خوبه؟ اونایی که واسه کارشون نرخ تعیین نمیکنن و دعا مینویسن و هرکی هرچی دوست داشت بهشون میده