2777
2789
عنوان

نمیخوام ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 100 پست

بچه دختر خاله شوهرم در اثر بووسیدن یه بیماری گرفت که بدنش و خونش عفونت  کرد ۴۰ روز بیمارستان بستری بود بیچاره.هینقدر سرم و آمپول کرد.نابود شد مامانش.خیلی رک بهشون بگو دکتر گفته نبوسیدش. دونه میزنه.مهم نیست ناراحت بشن به درک.من حتی خودمم با کسی دست رو بوسی نمیکردم.بچم عید به دنیا اومد خیلیا سرما خورده بودن ولی حالیشون نبود من مریض شم بچمم مریض میشه.فقط دست میدادم بعدم فوری دستمو میشستم.اونایی که میگن حساس نباش به نظرم آگاهی کافی ندارن.قرار نیس همه بچه ها مریض بشن ولی خدایی نکرده اون بچه ای که مریض میشه بچه شما باشه خیلی اذیت میشی هم خودت هم اون بچه.تازه اکثر خانما کرم میزنن و آرایش دارن تازه بچه رو هم بوس میکنن اینقدر نفهمن با لبای رژی بچه رو بوس میکنن باید بزنی تو سرشون بچت مهمتره.تو در قبالش مسئولی.

[QUOTE=90543928]واه واه   من یکی اینطوری بگه اصلا خیلی بم بر میخوره [/QU  هیچی تو این دنی ...

واقعا براي اين طرز فكرت متأسفم يني چي قابليتشو داشته باشه يني كسي كه بچه دار نشه و عشق مادري رو درك نكنه يني قابليتش را نداشته؟؟؟؟؟ من كه دلم شكست

*الهي شكر*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیتونم.ب خاظر همین دارم خودخوری میکنم.اصلا برا همین تاپیک زدم. اصلا دلم نمیخواد کسی دلش ازم ...

من یه جا رفتم یه کلاه گذاشته بودن سر بچه روش نوشته بود لطفا منو نبوسید پوستم حساسه گلدوزی کرده بودند.برام جالب بود.من هر کس بچه رو میخواست بغل کنه رو تشک بهش میدادم و میگفتم لطفا بوسش نکنین دونه میزنه.بعضیا طاقت نمیوردن دستشو بوس میکردند حواسم بود نکنه دهنش بعد میشستم

واقعا براي اين طرز فكرت متأسفم يني چي قابليتشو داشته باشه يني كسي كه بچه دار نشه و عشق مادري رو درك ...

واه واه چقدر هرکس از هرچی بدش میاد سریع می‌نویسه دلم شکست فوش ندادم یا حقتون رو نخوردم که جمع کنین

اولا انقدرهمه چیز رو به خودت نگیر خانم محترم چون منم بچه ندارم اما وقتی به سختی و آوردنش فکر میکنم میبینم چقدر سخته درک میکنم همه مادر هارو اگه نگران سلامتی یا هرچیز دیگه بچه شون باشن چون لک لک اون بچه رو نیاورده که

دوما  هم چه مرد چه زن چه پیر چه جوون باید بفهمن چقدر سخته مسئولیت مادری  و حاملگی و زایمان و خرج و.....و به حرف مادر یه بچه احترام بزارن منظورم همین بود

سوما یعنی کسی که بچه نداره به عقل و بلوغ هم نرسیده که بخواد اینو درک بکنه 

من برای شما متاسفم با این طرز فکرت

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
خیلی شده برو پست منو بخون.همه آدمای فهمیده میدونن نوزادو نباید بوسید.

آفرین دقیقا 

آدم های فهمیده 

ببین دوست عزیز بهت گفتم که کسایی که فهمیده باشن خودشون نمیبوسن و مراقب سلامتیش هستن

کسایی هم که نیستن باید خودت بگی رودرواسی رو بخاطر سلامت بچه ات کنار بزار

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
واه واه چقدر هرکس از هرچی بدش میاد سریع می‌نویسه دلم شکست فوش ندادم یا حقتون رو نخوردم که جمع کنین ...

بهتره مواظب حرف زدنت باشي وقتي داري جايي كه عمومي هست صحبت ميكني ميتوني حرفت را درمورد خودت بزني و بگي مثلا من فكر ميكنم خودم هنوز به بلوغ فكري نرسيده باشم براي بچه آوردن ......انگاري كمي عصبي هستي از لحنت كاملا مشخصه.....

*الهي شكر*
بهتره مواظب حرف زدنت باشي وقتي داري جايي كه عمومي هست صحبت ميكني ميتوني حرفت را درمورد خودت بزني و ب ...

اتفاقا از لحن تو مشخصه که همه چی رو به خودت میگیری این دیگه مشکل حرف زدن بقیه نیست مربوط به خودته وگرنه چه من چه هرکس دیگه حرف بزنه باز به خودت میگیری

اصلا خانم من منظورم با خودم وهمه عالم بجز شما بود 

کسی با شما کاری نداره دیگه چندتا کلام حرف رو کشش نده لطفا

من كشش ندادم اين چيه ديگه مدكردين هرچي خواستين به كاربرا ميگين و اگر جواب بدن ميگين چرا كش ميدي ديگه جواب نده و فلان .. حرفي كه ميزني جوابشم بايد بشنوي.....من نگفتم به من اين حرف را زدي من گفتم با خوندن اين مطلب ناراحت شدم و دلم شكست سنگ كه نيستم انسانم عاطفه و احساسات دارم هركس كه ناباروري داره با خوندن اين مطلب دلش ميگيره نگفتم تو به من يا شخص خاصي گفتي مطلب تو تمام كساني كه بچه دار نشدن را در برميگيره مث اين ميمونه من بگم مردم فلان محله اي خيلي بي فرهنگن بعد يكيشو اعتراض كنه من بگم نه من با شخص تو نبودم....حالا خدا بهترين قاضي هست نيازي هم به اثبات چيزي نيست خودش همه چيو ميدونه

*الهي شكر*