2777
2789
عنوان

لیزززر😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 50 پست
اخه من بیش از اندازه خجالتیم ینی ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی😩

عزیزم😆😄 مجردی یا متاهل؟ 

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون اگه جلسات رو بیشتر رفت اون کرکی بودنشم میره؟؟

باید بعد از اتمام جلساتت ۳ ماه یا ۶ ماه یه بار تا چند وقت بری ... ولی خب حتی لیزر هم با همه خوبی هاش بطور کاااامللل از بین نمیبره موی زائدو ..

باید بعد از اتمام جلساتت ۳ ماه یا ۶ ماه یه بار تا چند وقت بری ... ولی خب حتی لیزر هم با همه خوبی هاش ...

لعنت به موی زائد..نمیدونم فلسفش چیه😐که چی مثلا موی زائد😐اوخ چه جاهاییم رشد کردن بیشعورا😥😅

یه چیز دیگه م میپرسم نخندینا😆😂اونقت واسع لیزر باید شیو کرد رفت یا اونجوری؟!😐😆😀😅

شیو  روز قبلش باید شیو کنی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
یه چیز دیگه م میپرسم نخندینا😆😂اونقت واسع لیزر باید شیو کرد رفت یا اونجوری؟!😐😆😀😅

نه خنده نداره منم اولش هییچی نمیدونستم... 

باید یه روز قبل شیو کنی 

اگه مو بیرون پوستت باشه دردش بیشتر میشه و اثرش کمتر

بنظرتون اگه جلسات رو بیشتر رفت اون کرکی بودنشم میره؟؟

نمیدونم جلسات بیشتر همون میشه کنترل که ۳ ماه یه باره ببین میری که لیزر تا ۱ هفته هیچ خبری از مو نیست بعد یهویی میبینی دارن در میان 

آهان یه خوبی دیگه لیزر هم اینکه دیر به دیر در میاد یعنی مثلا تو ۱ ماه اندازه مو ها به نیم سانت هم نمیرسه رشدش کند میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
مچکرم😁😐

خواهش😊

نمیدونم جلسات بیشتر همون میشه کنترل که ۳ ماه یه باره ببین میری که لیزر تا ۱ هفته هیچ خبری از مو نیست ...

مرسی عزیزم اطلاعات خوبی دادی بهمون😘

مرسی عزیزم اطلاعات خوبی دادی بهمون😘

خواهش میکنم عزیزم😊