بچه ها من تو دوران عقدم پدر شوهرم یه خونه شصت متری تو منطقه متوسط شهرمون برامون گرفته و خونه خودشون هشتاد متره تو منطقه خوبه شهرمون حالا میخوان دوتا خونه هارو بفروشن یه خونه دوطبقیه بگیرن به نظرتون قبول کنم شوهرمم تک فرزنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه شوهرم خیلی حساسه دوست داره یه زندگی داشته باشیم طبق قوانین خودش ورامین رو میخواد که نمی تونه اینجا داشته باشه منم همش باهاش صحبت میکنم میگم که نمی تونم تنهاشون بزاریم گناه دارن می دونم اگر بریم خیلی اذیت میشن شاید من آدم خیلی خوبی نباشم ولی دارم تمام سعی خودم رو میکنم تا همه جایز رو براشون فراهم کنم
استقلال ندارن، پسره تحت سلطه پدر ومادره آنچنان مرد زندگی نمیشن رفت و آمدشون مهمونی گرفتنشون فردا نوه دار شدنشون بچه هی میخواد با پدربزرگ مادربزرگش باشه
تو رو خدا چه به نفعشه این چه پیشنهادی استقلال ندارن، پسره تحت سلطه پدر ومادره آنچنان مرد زندگی نمی ...
نمی دونم شاید عقیده من این باشه من نظرخودم رو دادم چون شرایط خودم رو در نظر گرفتم ولی این رو بدونید همه یکی نیستن شاید بنده خداها اینطور نباشن خوب باشن