2777
2789
عنوان

خونه بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بمونن عجببب 😞😞😞😐😐😐

آخه شوهرم خیلی حساسه دوست داره یه زندگی داشته باشیم طبق قوانین خودش ورامین رو میخواد که نمی تونه اینجا داشته باشه منم همش باهاش صحبت میکنم میگم که نمی تونم تنهاشون بزاریم گناه دارن می دونم اگر بریم خیلی اذیت میشن شاید من آدم خیلی خوبی نباشم ولی دارم تمام سعی خودم رو میکنم تا همه جایز رو براشون فراهم کنم

بیخیاال بابا اجاره نشینی بهتره که . پدرشوهر و مادرشوهر میگفت ی خونه شما بخریم برید اونجا زندگی کنید ...

اخه شوهر من تک فرزنده یه خونه کوچیک خریدن براش دیگه به اسمشم زدن یه پیشنهاد دادن بفروشیم دوطبقه بگیریم ما قبول نکنیم چیزی نمیگن

بنظرمن برو باهاشون زندگی کن خیلی به نفعت هست 

تو رو خدا چه به نفعشه

این چه پیشنهادی

استقلال ندارن، پسره تحت سلطه پدر ومادره آنچنان مرد زندگی نمیشن رفت و آمدشون مهمونی گرفتنشون فردا نوه دار شدنشون بچه هی میخواد با پدربزرگ مادربزرگش باشه

تو رو خدا چه به نفعشه این چه پیشنهادی استقلال ندارن، پسره تحت سلطه پدر ومادره آنچنان مرد زندگی نمی ...

اره خیلی بده منم یکی از دلایلم همینه میگم شوهرم خیالش راحته من با پدر مادرشم یه وقت دیر میاد میره با دوستاش بیرون زیاد مسئولیت پذیر نمیشه

اوخی چرا خب عزیزم اخه

عزیزم راحت نیستم برای رفت و امد 

خواه ناخواه توقع پیش میاد

من هی توقع دارم اونا به من برسن اونا هم یسری توقعات دارن که ناخودآگاه باعث کینه و دلخوری میشه

الانم که بچه دارم اوضاع سخت تر شده

کلا معایبش بیشتر از مزایاشه

تو رو خدا چه به نفعشه این چه پیشنهادی استقلال ندارن، پسره تحت سلطه پدر ومادره آنچنان مرد زندگی نمی ...

نمی دونم شاید عقیده من این باشه من نظرخودم رو دادم چون شرایط خودم رو در نظر گرفتم ولی این رو بدونید همه یکی نیستن شاید بنده خداها اینطور نباشن خوب باشن 

نمی دونم شاید عقیده من این باشه من نظرخودم رو دادم چون شرایط خودم رو در نظر گرفتم ولی این رو بدونید ...

بله میدونم شما طبق تجربه خودت گفتی

منم طبق تجربه خودم که الان چشمام سرخه از گریهه گفتم

کلا نزدیکی ،روابط خوبم بد میکنه