2777
2789
اره خوب بچتو یکی دیگه بزرگ کنه معلومه سخت نیست    

اره همه خوشيش واس منه 😂

ن خدايي منم سختمه با يك بچه و شوهري ك يك شها ديگست و دلتنگي بايد برا كنكور بخونم خدايي گناه دارم 

يكم اونا نگه دارن چي ميشه

قضاوت فقط کار خداست...
سختی زیاد داره اما شیرینی هاش بیشتره.مثلا من دو شبه که تا صبح بیدارم نخوابیدم پرنسسم سرماخورده نمیتو ...

ینی باید تمام و کمال در اختیار بچه بود کسل کننده نیست؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من نقش همسرت خیییلی مهمه 

اگه واقعا کسی هست ک میتونی بهش اعتماد کنی و یه وقتایی بجه رو بهش بسپاری یا یه سری کارای خونه یا بچه رو اصلا سخت نیست

ولی اگه قراره تمام مسئولیتاش گردن خودت باشه سخته

مساله دیگه هم مسائل مالی هستش اگه واقعا اوکی باشین عالیه چون بچه هزینه خیلی زیاد داره

سخت نیس ادم قید خودشو بزنه اخه

نه اتفاقا اونموقعه خودت دوست داری که از خودت بگذری بچه به روابط زن وشوهر گرمی وثبات بیشتری میده،من بعد ۵سال بچه آوردم پشیمونم میگم کاش همون سال اول باردار میشدم

اللهم عجل لولیک الفرج

همون قدر ک زندگی قبل ازدواجت با بعدش فرق داره 

بچه هم وقتی هست زندگی وارد یک فاز جدید میشه 

دگ هیچوقت هیچ چیزی مثل نبودش نمیشه 

اما این به این معنی نیس ک مانع هست و آزادی رو میگیره بنظرم به چشم یک تحول بزرگ بهش نگاه کن 

اولش سخته تا با شرایط جدید کناربیای ولی یواش یواش دستت میاد 

خیلی هم شیرینه به منک سختی هاشم میچسبه 

بچه تا دو سالگیش سختیش بیشتره بعد راحتتر میشه.نمیدونی چ لذتی داره باهاش بری بیرون ببریش پارک.ببریش حموم آب بازی باید فقط از لحظه به لحظه لذت ببری تو خدای اون هستی فقط با بودن باهاش کیف کن نه احساس پیری می‌کنی نه افسردگی

به نظر من نقش همسرت خیییلی مهمه  اگه واقعا کسی هست ک میتونی بهش اعتماد کنی و یه وقتایی بجه رو ...

نه اتفاقا همسرم خیلی علاقه به بجه داره و مطمئنم کمکم میکنه از لحاظ مالی هم ک تا حدودی از عهدش برمیام

بیشتر نگرانیم بخاطر سنمونه

اول میگفتم سنمون کمه یکم بزرگ شیم ولی الان فکر میکنم تو این سن بیشتر حوصله بچه داری دارم

بابابرین خداروشکرکنین لطف خداشامل حالتون شده بچه دارشدین..خودتونوبزارین جای مایی که باردارنمیشیم اشکمون سرازیره دلمون لک زده براوجودیه کوچولوی نازشیرین توزندگیمون تا ازسردی وبی روحی دربیایم..خودتونویه لحظه بزارین جای ما بخاطرباردارنشدن پیرمیشیم..واقعاناشکری میکنین واقعاااااا هاااااا...خدایاشکرت به یکی که امادگیشونداره وبچه نمیخوادزودی میدی به یکی که شب تاصبح گریه میکنه درارزوی فرزندداشتن نمیدی..صلاح ومصلحتت چیه اخههههه؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ینی باید تمام و کمال در اختیار بچه بود کسل کننده نیست؟؟

من که عاشقشم اصلا کسل کننده نیست. باورت میشه وقتایی که تو روز میخوابه خوابش طولانی بشه دلم براش تنگ میشه میشینم نگاش میکنم تا بیدار بشه. 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بابابرین خداروشکرکنین لطف خداشامل حالتون شده بچه دارشدین..خودتونوبزارین جای مایی که باردارنمیشیم اشک ...

عزیزم نا امید نباش منم اصلا تاحالا هیج ازمایشی ندادم اصلا نمیدونم قراره بجه دار بشم یا نه

ایشالاهر دومون باهم نی نی مون رو به دنیا میاریم