2777
2789
چطور؟وقتی دوس داری بری باشگاه وهیچ جایی ونداری بچتوبذاری  مانع نیست؟

البته من كلا نقش مادر ندارم براش چون نيستم اصلا😂

ن پدر بالا سرشه ن مادر 🤦🏻‍♀️

ن شوخي ميكنم

من بيرون با خودم ميبرمش  

كلاس كه ميرم ميزارم پيش مامانممم چون خونه مامانمم كلا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

باشكاه نميرم وقت نميكنم ولي با وسايل ورزشي تو خونه مثل تردميل و اينا ورزش ميكنم 

قضاوت فقط کار خداست...
چه کارایی میکردین که دیگع نمیتونین انجانش بدین؟؟

وقتی میخوای بری بیرون تفریحی خریدی وای تو مهمونیا 

یه اعصاب فوق العاده قوی میخوای و صد البته صبر 

ولی بازم خدا را شکر  شیرینی هر زندگی بچه اس

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ازادی کلا نابود میشه سردی تو زندگی بوجود میاد کلا سخته ولی یه شیرینی هایی هم داره اگه فعلا ...

فرصت که دارم ولی همسرم خیلی بچه دوس داره منم از یه طرفم نکرانم بعده بچه رابطم با همسرم سرد بشه

هر کسی با بچش که مدل رفتار میکنه یکی سخت میگیره یکی راحته و بچش رو هر جایی میبره،بستگی داره جزو کدوم گروه باشی اما واقع بینانه نگاه کنی واقعا آزادی و آرامش آدم گرفته میشه،اما تو بچه داری و مادر بودن لذتی هست که تو هیچ چیز دیگه ای نیست، این لذتی از خوددت دریغ نکن

عاشق دخترم و باباشم  
حتی احساس پیری هم بهتون دست نمیده؟؟؟

چرا احساس میکنی پیر شدی،اما فوق العاده حس مادری شیرینه ،من وقتی خیلی خسته ام یا دلم گرفته بچه هامو که بغل میکنم همه چی یادم میره بهم آرامش میدن

اللهم عجل لولیک الفرج

والا هنوز که تو راهه بذار بیاد ببینم چطوره بعد بهت میگم☺😉😁

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

اولاش بي خوابي و افسردگي داره

من خودم باشگاه ميرفتم خريد ،همش اينور اونور الان همش خونه ام،پسرم همش جيغ ميزنه عذابم ميده ميره رو مخم 

ولي خب شيرينم هست كلا از نظر من سختيش بيشتره

سختیش اینه که کلا تبدیل میشی به یه نوکر ! یه فسقلی تازه از راه رسیده نمیذاره راحت دسشویی بری بخوابی یا حتی غذا بخوری!چه برسه بتونی غذا درست کنی

همش خدمت رسانی میخواد و حتی وقت نمیکنی تو آینه به خودت نگا کنی

به خونه برسی یا خرید و تفریح و باشگاه و کتاب و ...

همش تعطیل  

امروز پسرم رو بردیم حموم با مامانم

یه ساعت پیش ک اومدیم بخوابیم کللللی دستشویی کرد🤭 از پوشکش هم پس داد و تشکش ام کثیف شد😐😐 

تازه میخواستیم بخوابیم خیر سرمون

بردمش حموم بشورمش زیر آب چنان لبخندی زد بهم که همممه خستگی م در اومد. گفتم فدای سرت عشق من 

نمیدونم چه چیزی داره این بچه که با همه سختی هاش بازم ازش سرد نمیشه آدم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

سختی زیاد داره اما شیرینی هاش بیشتره.مثلا من دو شبه که تا صبح بیدارم نخوابیدم پرنسسم سرماخورده نمیتونه بخوابه بیتابه. اما وقتی حالش خوبه وقتی بهم لبخند میزنه وقتی سرشو میزاره رو سینم خودشو لوس میکنه برام خوب همه اینا شیرینه.در کل اینقدر وقتت پر میشه که دیگه به هیچی فکر نمیکنی جز اون،البته تا کوچولو هست و بیشتر مراقبت میخواد

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
يه مهموني ميخوام برم از ٣ روز قبل كارامو بكنم تا برسم مرتب باشم يه وضعيه يعني

😁😁

همین چیزاس که دو دلم میکنه از یه طرف میگم بچه بیاد زندگیمون عوض میشه از یه طرفم میگم بیشتر مزاحم میشه😑