2777
2789
عنوان

((((( دعای مجیر ))))))

216 بازدید | 9 پست

دعای مجیر فواید بسیاری داره از جمله بخشندگی گناهان حتی اگر به اندازه ریگ های بیابان وبرگهای درختان باشد .

ادای دین ،رفع غم و...

از امشب تا شب 15ماه رمضان شبها بخونید .

التماس دعا

طاعاتتون قبول 

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

☑️ در روایت است هر که  دعای مجیر را در «ایام البیض» ماه رمضان یعنی در روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم این ماه مبارک بخواند گناهش آمرزیده مى‏‌شود، هر چند به عدد دانه‏‌هاى باران و برگ‌هاى درختان و ریگ‌هاى بیابان باشد! با این وجود خواندن آن براى شفاى‏ بیمار، اداى دین، بى‏نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است.

التماس دعا

منم خوندم. انشاالله همتون حاجت روا بشید. التماس دعاااااااااا

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخاستم بخونم گفتم روز ۱۳ تا ۱۵

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
واااااااای خداخیرت بده💛 اصلا یادم رفته بود  خوب شدگفتی حاجت رواشی عزیزم👻

میشه وقتی خوندی برا عاقبت بخیری منم دعاکنی؟ مرسی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

آخ که چقد خوندنش ادمو اروم میکنه من از اول ماه رمضان سحر ها قبل از اذان دعای عهد رو مخونم اگه وقت باشه مجیر هم میخونم و هر چقد از اروم شدنم بعداز این دعا ها بگم کم گفتم