2777
2789
عنوان

((((( دعای مجیر ))))))

216 بازدید | 9 پست

دعای مجیر فواید بسیاری داره از جمله بخشندگی گناهان حتی اگر به اندازه ریگ های بیابان وبرگهای درختان باشد .

ادای دین ،رفع غم و...

از امشب تا شب 15ماه رمضان شبها بخونید .

التماس دعا

طاعاتتون قبول 

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

☑️ در روایت است هر که  دعای مجیر را در «ایام البیض» ماه رمضان یعنی در روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم این ماه مبارک بخواند گناهش آمرزیده مى‏‌شود، هر چند به عدد دانه‏‌هاى باران و برگ‌هاى درختان و ریگ‌هاى بیابان باشد! با این وجود خواندن آن براى شفاى‏ بیمار، اداى دین، بى‏نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است.

التماس دعا

منم خوندم. انشاالله همتون حاجت روا بشید. التماس دعاااااااااا

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخاستم بخونم گفتم روز ۱۳ تا ۱۵

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
واااااااای خداخیرت بده💛 اصلا یادم رفته بود  خوب شدگفتی حاجت رواشی عزیزم👻

میشه وقتی خوندی برا عاقبت بخیری منم دعاکنی؟ مرسی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

آخ که چقد خوندنش ادمو اروم میکنه من از اول ماه رمضان سحر ها قبل از اذان دعای عهد رو مخونم اگه وقت باشه مجیر هم میخونم و هر چقد از اروم شدنم بعداز این دعا ها بگم کم گفتم