2777
2789
انشالله که موفق باشید کار خوبی میکنین که میرین ما هم نهایت تا یک سال دیگه باشیم بهرحال میریم برای ...

چقدر خوب پس باید بفکر آیلتس باشی!

ان شاالله هر جا برید موفق وخوش و سلامت باشی 

هفت به بالا هست عزیزم  زبان شما فک کنم خیلی خوبه درسته؟

زبان من در حد ایلتس نیست اصلا

من سفیر که میرفتم تا اخر که مدرکمو گرفتم رفتم(مدرک خود سفیر البته)

ولی خب دیگه بیشتر ازون پیش نرفتم چون به اون صورت مطالعه نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب پس باید بفکر آیلتس باشی! ان شاالله هر جا برید موفق وخوش و سلامت باشی 

نه من ایلتس لازمم نمیشه چون از طریق همسرم اقامت و شهروندی میگیرم ولی بدم نمیاد بازم وقت گیر بیارمو یکم کتابامو مطالعه کنم

زبان من در حد ایلتس نیست اصلا من سفیر که میرفتم تا اخر که مدرکمو گرفتم رفتم(مدرک خود سفیر البته) و ...

الآنم که بچه داری و....

خدایی خیلی بچه داری سخته 

فردا میبریش دکتر؟

نه من ایلتس لازمم نمیشه چون از طریق همسرم اقامت و شهروندی میگیرم ولی بدم نمیاد بازم وقت گیر بیارمو ی ...

پس همسرت مین میشه 

چقدر خوب 

خدا کنه بتونی راحت بری 

کجا احتمالا برید؟

ممنون ..حتما کلاس برید ..شخصا ابدا self study یا خوخوانی رو قبول ندارم 

کلاس خیلی کند پیش میره من خودم از روی سی دی و کتاب خیلی بهتر و سریعتر یادمیگیرم،دلیلتون چیه؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
الآنم که بچه داری و.... خدایی خیلی بچه داری سخته  فردا میبریش دکتر؟

واقعا برای من سخته چون الان دخترم تو دوره ای هست که فقط به من میچسبه و حتی به سختی به کارای خونه میرسم

نه خودشو نمیبرم دیگه چون شنبه بردم و الانم که خدارو شکر دیگه هیچ تب و علائمی نداره

فقط جواب ازمایشش رو میبرم که کلا مال ادرارش رو هم چک کنه و هرموردی هست دارو بده

پس همسرت مین میشه  چقدر خوب  خدا کنه بتونی راحت بری  کجا احتمالا برید؟

ما بطور قطع چین میریم، پنج سال هستیم تا من اقامت بگیرم، بعدش باید شرایط ببینیم چجوریه که همونجا ادامه بدیم یا بریم یه کشور دیگه 

قربونت عزیزم  خبر آزمایش رو‌ بهم بده حتما

سلام عزیزم ممنون از پیگیریتون

خدارو شکر خوب بود بردم دکتر دید گفت همه چیش تو محدوده نرمالشه و خوبه، فریتینین و کراتینینش هم گفت به تناسب سنش طبیعیه چیز نگران کننده ای نیست

سلام عزیزم ممنون از پیگیریتون خدارو شکر خوب بود بردم دکتر دید گفت همه چیش تو محدوده نرمالشه و خوبه، ...

سلام عزیزم 

خدارو شکر 

گفتم که همه چیز خوبه 

وای تا این بچه ها بزرگ بشن ماها پیر میشیم واقعا 

ولی فک کنم واکسن هجده ماهگی جز واکسن های سنگینه 

و بچه اذیت میشه

کنکور که نیست سالی یکبار باشه بازم امتحان میدی و نمره میاری  من آکادمیک هفت و نیم آوردم  ...

اوپرا جان

این آزمون چند بار در سال برگزار میشه؟

میشه بارها امتحان داد (مثل گواهینامه رانندگی) تا بالاخره نمره قبولی بگیریم؟

منابع خاصی داره یا فقط باید در حد یه native speaker باشیم ؟(منظورم اینه که به طور خودخوان  و با دایره لغت زیاد و گرامر قوی میشه تو این آزمون نمره قبولی گرفت)

شهرستانیها برای کلاس رفتن واقعا مشکل دارن

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.