2777
2789
اوپرا جان بیا جوابم بده گلم

سلام الان دیدم

واقعا عذر میخوام

این آزمون چند بار در سال برگزار میشه؟ تا جایی که یادمه دو ماه یکبار برگزار میشه 

میشه بارها امتحان داد (مثل گواهینامه رانندگی) تا بالاخره نمره قبولی بگیریم؟ بله میتونید هزار بار ازمون بدید. نمره قبولی نداره.نمره اعلام شده ببسته به جایی که میخوایید میتونه مناسب یا نامناسب باشه

منابع خاصی داره یا فقط باید در حد یه native speaker باشیم ؟منابعی برای بهتر کردن تکنیک ها و تلفظ ها داره. با گوگل کردن اونا میانبر میزنی و با تمیرین میتونی نتیجه بهتری بگیری. از نمونه سوالهای انتشارات جنگل استفاده کن

سربلند و موفق باش عزیزم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الان دیدم واقعا عذر میخوام این آزمون چند بار در سال برگزار میشه؟ تا جایی که یادمه دو ماه ی ...

بی نهایت ممنون 💝💖

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
میتونی تو دوره های  تدریس خصوصی آیلتس استاد شانژاد شرکت کنی.هم سریع یاد میگیری هم نسبت به پولی ...

متشکر. خودتون استفاده کردید یا تجربه خاصی در این مورد دارید یا صرفا تبلیغه؟

رک پرسیدم ببخشید😅

من شرکت تو کلاسای تدریس خصوصی آیلتس رو پیشنهاد میکنم. چون وقتی کلاس خصوصی میری دیگه مثل کلاسای عادی نیست که استاد وقت کافی برای رفع اشکال نداشته باشه. اینجوری حتی اگه زمان زیادی تا روز آزمون هم نداشته باشی استاد تو تایم کوتاه بهترین منابع یادگیری آیلتس استفاده میکنه و تکنیکای جواب دادن به سوالا رو یاد میده. 

https://myielts.in/تدریس-خصوصی-آیلتس/

سلام الان دیدم واقعا عذر میخوام این آزمون چند بار در سال برگزار میشه؟ تا جایی که یادمه دو ماه ی ...

سلام اوپرا جون

شما خودت چجوری خوندی؟ کلاس رفتی یا خودخوان؟

نمره ۹ گرفتن کار هرکسی نیست!!تبریک واقعا.

سلام اوپرا جون شما خودت چجوری خوندی؟ کلاس رفتی یا خودخوان؟ نمره ۹ گرفتن کار هرکسی نیست!!تبریک واقع ...

ببخش دیرجواب میدم

ایلتس آکادمیک دوبی امتحان دادم

جنرال کانادا

تسلط داشتم 

فقط برای آکادمیک بیست جلسه معلم گرفتم تکنیک کار کردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی