2777
2789
منم نظر دوستان رو دارم حتما کلاس برو با خود خوانی جواب نمیده بعد درگیر باش با زبان، به شکل درسی ک ...

ممنون از راهنماییت 

شما هم کلاس می‌رفتید ؟

نمره شما چند بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت  شما هم کلاس می‌رفتید ؟ نمره شما چند بود؟

اره کلاس رفتم

من ۷ اوردم

منم ۷ به بالا میخواستم، کلا پذیرش و فاندم در گرو نمره ایلتس بود. شیش ماه هم بیشتر وقت نداشتم، واسه همین من خیلی استرس تحمل کردم، اما شدنیه، حتی توی فرصت کم، البته من پایه زبانم بد نبود

سلام مجدد دوست عزیز

تاپیکتون رو اتفاقی وقتی صفحتون رو باز کردم دیدم

من خودم ایلتس ندارم اما کلا برای یاد گیری زبان موسسه سفیر رفتم شدیدا راضی بودم و کلا منی که از زبان فراری بودم انقدر برام جذاب و شیرین شد که کلا زندگی و کارم رو به نوعی با زبان انگلیسی درگیر کردم

البته که بحث ایلتس از یادگیری شخصی جداست، ولی بهرحال اول باید پایه زباانتون رو به حدی برسونید که بتونین تو بحث ایلتس عددی که میخواید رو کسب کنید

سلام مجدد دوست عزیز تاپیکتون رو اتفاقی وقتی صفحتون رو باز کردم دیدم من خودم ایلتس ندارم اما کلا بر ...

سلام 

ممنون 

فشار خونم از دست یه دانشجوی بی سواد واقعا رفت بالا🤣🤣🤣🤣🤣 

پایه زبانم خوبه همه کتابهای رشته ام رو زبان اصلی میخونم 

ولی واقعا نمی‌دونم امتحان در چه حده

سلام مجدد دوست عزیز تاپیکتون رو اتفاقی وقتی صفحتون رو باز کردم دیدم من خودم ایلتس ندارم اما کلا بر ...

نانا جان حالا که به جوابت رسیدی اون تاپیکت رو بی زحمت قفل کن 

نمی‌خوام با اون خانم دانشجو با اصطلاح بحث کنم 

سلام  ممنون  فشار خونم از دست یه دانشجوی بی سواد واقعا رفت بالا🤣🤣🤣🤣🤣  پایه زب ...

جواب ازمایش دخترم تا کجاها پیش رفت 😂

حقیقتش راجب ایلتس نمیدونم چون کلا هیچ وقت دنبالش نبودم ولی اینطور که شنیدم درواقع نمره‌ایه که شما مهارتت در زبان انگلیسی کسب میکنی

شما وقتی انقدر پایه تون قوی هست که تمام کتابهاتون رو از منابع انگلیسی میخونید، دایره لغاتتون خوبه ینی، فکر میکنم باید رو لیسنینگ و اسپیکینگ هم کار کنین چون شنیدم امتحانش شامل تمام موارد هست

بهرحال همون کلاسای ایلتس برید حدودی بل نوع سوالاتشون هم اشنا میشید

جواب ازمایش دخترم تا کجاها پیش رفت 😂 حقیقتش راجب ایلتس نمیدونم چون کلا هیچ وقت دنبالش نبودم ولی ای ...

خدا کمکم کنه 

ممنون واقعا از راهنماییت 

حتما کلاس هم میرم 

بقول شما لیسنینگ و اسپیکینگ هم خیلی مهمه 

خدا کمکم کنه  ممنون واقعا از راهنماییت  حتما کلاس هم میرم  بقول شما لیسنینگ و اسپی ...

انشالله که موفق باشید

کار خوبی میکنین که میرین

ما هم نهایت تا یک سال دیگه باشیم بهرحال میریم برای اینده بچمون