2777
2789
عنوان

جسارت طلاق گرفتن ندارم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 40 پست
اره یه چند جلسه ای رفتیم

ما زن ها توانایی های زیادی داریم . اگه خودت رو از لحاظ روحی تقویت کنی و به خودت برسی . ورزش و کلاس هایی بری که برای روحیه ات مناسب باشه و به خودت واقعا اهمیت بدی و کمر همتت رو ببندی . شوهرت هم باهات همقدم بشه و اولین کارش این باشه که سرد بودنش رو درمان کنه و قدم به قدم با هم برای زندگیتون تلاش کنید . مثلا با صحبت های کوتاه معمولی شروع کنید . معاشقه هایی هر چند کوتاه داشته باشید . در هفته یک روز رو بدون بچه تفریح کنید و لزوما قرار نیست تفریح پولی باشه . می تونید حتی تو خونه باشین و با هم فقط صحبت کنید . یا نیم ساعت با هم پیاده روی کنید ویا هرچی و کارهایی از این قبیل . کم کم شرایط تغییر خواهد کرد .

خراب کردن همیشه آسونتر از ساختنه .

توکل به خدا و یاد خدا هم فراموش نشه .😊

نه خانه دارم اره میده

اون سرد تو سرد دوسش نداری و بهشم اینو فهموندی اونم ازت دلسرد شده طلاق و از سرت بنداز بیرون یه ماه فقط یه ماه باهاش حرف بزن حرفای قشنگ بزن پیام بده زنگ بزن غذای خوب بپز لباس قشنگ بپوش به خونه برس براش چایی ببر از سر کار اومد براش شربت درست کن قول میدم زندگیتون خوب شه بخخخخخخخدا من دورو برم هر کس که طلاق گرفته رو میبینم هزار بار پشیمونه از کارش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که ناراحتی چرا دارین برای بچه دوم اقدام میکنید؟

نه اقدام نمیکنم

بعضی مواقع که چند ساعتی خوب میشه باهام میگم یه دوست بیارم برا دخترم خودم خیلی تنهایی و بی کسی کشیدم دخترم مثه خودم نشه بعد میبینم نه اشتباهه یه آدم دیگه رو هم بدبخت کنم بیارم به این زندگی

۳-۴ سال نیست ۷ ساله قبل تولد دخترم خوب بود باهام  دخترم که اومد کلا زندگیمون از این رو به اون ...

الهیییی😭

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

به نظرم روحت داغون شده،نمیخوای دیگه تلاش کنی.یعنی جون نداری تلاش کنی.به اصطلاح رد دادی.

ولی کاملا مشخصه که خیلی حیفه زندگیتو از دست بدی.به نظر شوهرت آدم بدی نیست،جای کار داره.شاید نا خواسته یه سری اشتباهات داشته که تو رو از زندگی زده کرده.ولی مردا کم طاقتن و خیلی وقتا همراه نیستن.همشون همینن.

ازش بخواه بهت کمک کنه،تو هم در مقابل بهتر شدن روابط مقاومت نکن.اگه اون هم از نظر روحی داغونه که.به خودتون فرصت بدید ذهنتون آروم شه.

طلاق برای شما معنی نداره چون دلیلی ندارید.فقط خسته اید.

به نظرم روحت داغون شده،نمیخوای دیگه تلاش کنی.یعنی جون نداری تلاش کنی.به اصطلاح رد دادی. ولی کاملا م ...

با تک تک جمله هات اشک تو چشام جمع شد😭😭آره من خسته ام،خیلی خسته

خسته از جنگیدن و تلاش یکطرفه برا زندگیم😭😭😭

با تک تک جمله هات اشک تو چشام جمع شد😭😭آره من خسته ام،خیلی خسته خسته از جنگیدن و تلاش یکطرفه برا ز ...

قربونت برم 😢😢

عزیز دلم تو لایق مادر شدن بودی پس خدا نشون داده که دوستت داره.به خودت افتخار کن.تو موقعیتی رو داری که آرزوی خیلیاست. با طلاق یه عالمه حسرت به زندگیت اضافه میشه.

هیچ کس به اندازه تو دلش برای تو و بچه ات نمیسوزه.هیچ کس هم به اندازه تو قدرت نداره که همه چیو درست کنه.

زندگی کن عزیزم.تو یه بار زندگی میکنی.مجبوری قوی باشی.

قربونت برم 😢😢 عزیز دلم تو لایق مادر شدن بودی پس خدا نشون داده که دوستت داره.به خودت افتخار کن.تو ...

خدا بحق این وقت و ساعات و ماه عزیزش به مراد دلت برسونتت...ممنونم ازت

خیلی سخته ادم ببینه زندگیش داره نابود میشه ولی نخواد تلاشی بکنه ولی بغض یک لحظه هم رهاش نکنه

خدا بحق این وقت و ساعات و ماه عزیزش به مراد دلت برسونتت...ممنونم ازت خیلی سخته ادم ببینه زندگیش دار ...

فدات شم ❤️❤️ الهی تو هم حاجت روا بشی.برو یه امامزاده ای جایی گریه کن سبک شی.فقط تسلیم نشو. به شوهرت بگو کمکت کنه به خاطر روزای خوبی که با هم داشتید.