2777
2789
عنوان

جسارت طلاق گرفتن ندارم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 40 پست

بعد از سه چهار سال زندگی مشترک تازه به این نتیجه رسیدی که به شوهرت حسی نداری و نمیتونی باهاش ادامه بدی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه خودتون خیلی زیاده خیلیییی ....الانم باید منشا عدم علاقه پیدا بشه مگر میشه آدم از کسی که دوستش نداره باردار بشه و بچه بخواد ؟؟؟ تا جایی که میشه مشکل رو ریشه یابی کنید و بدونید بچه طلاق لفظ بسیار بدی هست خیلی از افرادی که پدرو مادرشون جداشدن موفقن و هیچ مشکلی ندارن ...بچه طلاق بودن به قول شما بهتر از زندگی کردن با پدرو مادر هست صرفا نه خانواده گرم و شاد ..بچه ها خیلی زود متوجه میشن

بنظر من لاقل بخاطر دخترت یه مدت سعی کن تو بری پیش قدم بشی برا شوهرت 

عاطفی یا جن.سی

سورپرایزش کن خودتو مشغول کن بهش بیشتر از پیش برس

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

طلاق نگیر.سعی کنید دوباره به هم علاقه مند شید.

بچه واقعا آسیب میبینه و تا ابد باید اسم بچه طلاقو با خودش بکشه.دیگه مسئولید نمیشه روشنفکر بازی در بیاریم که به فکر خودت باش.

درستش کن.یه جوری رابطه تون رو درست کن.به روحت یه کم استراحت بده.معلومه از نظر روحی خسته شدید.

تلاش کن گلم حیفه زندگیتون دخترتون گناه ببین اون چیه ک مانع دوست داشتن شوهرته اونو کنار بزن

قبل تولد دخترم خوب بودیم حامله که شدم کلا عوض شد طوری که تازه زایمان کرده بودم و افسردگی پس از زایمان گرفته بودم دخترم شبا نمیخابید بحدی سختی و فشار و فحش ازش شنیدم دیگه دور شدم ازش

ببين كجاي زندگيت مشكل داري حل كن شمابچه داري سخته وضيعتت به فكر بچه باش 

رابطه ج ن س ي شروع كن كم كم حس مياد بلاخره دوستش داشتي يه زماني كه زنش شدي يا بچه اوردي زندگي كه رابطه  نباشه كم كم سرد ميشه

hair coloris ~ hair keratin 
بعد از سه چهار سال زندگی مشترک تازه به این نتیجه رسیدی که به شوهرت حسی نداری و نمیتونی باهاش ادامه ب ...

۳-۴ سال نیست ۷ ساله

قبل تولد دخترم خوب بود باهام 

دخترم که اومد کلا زندگیمون از این رو به اون رو شد

یکبار کتکم زد شدید،از اونروز متنفر شدم ازش

هنوزم یادمه جای لگد هاش رو سرم😔😔😔

نه خانه دارم اره میده

اگه طلاق گرفتی به نظرم مهریتم بگیر وگرنه میخوای چطوری خرج بچه تو بدی البته فکر کنم تا هفت سالگی بعد طلاق شوهرت باید پول بده

برو پیش متخصص طب اسلامی سنتی یه کاری کنه که رابطه ج ن س ی بهتر میشه شاید بعدش رابطتتون خوب بشه زندگیتون درس میشه