گفتن دعا داری البته مشکلی به اون صورت ندارم همون مشکلاتی که اکثر جوونا دارن .فقط نمیدونم چرا تا با کسی اشنا میشم دو هفته نمیشه ول میکنه میره به خاطر همین بهم گفتن دعا داری. دلم نمیخواد برم پیش دعا نویس میترسم خودم دعا بخونم میشه؟البته دشمن هم زیاد داریم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آفرین عزیزم تاخدا هست وراه باطل کردن سحر ودعاهای شیطانی رو داره چرا بری پیش کسی که خدامیدونه که چکاره اس؟
مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی ..... منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
البته مشکلاتی دارم . مثل بیکاری ولی شکست توی رابطه بیشتر اذیتم میکنه چند وقت پیش چله یاسین شروع کردم میگن یاسین واسه دعا خوبه یه روز با کمال ناباوری یادم رفت دوباره از دیروز شروع کردم نگرانم نکنه چله ام بشکنه
بهم گفت تا سی هفت سالگی مجدد میبینمت به خاطر همینه هر کی میاد سراغت سریع میره همیشه تنها میمونی. این دعا توی کار و درست تاثیر میذاره من تعریف از خودم نباشه قیافه ام خوبه دانشجوی سال اخر دکترام