2777
2789

ای بابا شوهر من همینجوریشم تعصب داره و نرمال نیس باز هرچی مشکل ناموسی پیش میاد دورو بر خانواده اینا پیش میاد ...میگن از هرچی بدت بیاد سرت میاد،هی گند میزنن بوش بالا میاد هی اینام بدتر میشن تو تعصب😑 پسر عمه شوهرم پسر دایی خودشو برده خونشون بعد رفته حموم پسر داییشم رفته سر عکسای آلبوم اینو زنش برداشته عکس گرفته از آلبوم 😐آخه چقد آدم عقده ای و ندید بدید شاید تو این دوره عادی جلوه کنه اما در واقعیت برای یه آدم که تعصبیه عین مرگ... بدبخت بیچاره زنش اسیره تو خونه ی این مرد 24سالشه پاک وپاک هزار بار کتک خورده از شوهرش سر همین جور چیزا... باز همینن پسر داییه که عکس گرفته از آلبومو مچشو گرفتن با زن دوستش که خیانت میکردن بعد شوهره این دختره گوشیه پسره رو دیده اومده به پسرعمه شوهرم گفته که این همچین کاری کرده تازه به منم خیانت کرده...باز همون یارو که خیانت کرده...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB