2777
2789
عنوان

درد و دل😔

156 بازدید | 5 پست

راستش جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نکردم...

همه جا باید روحیه مو حفظ کنم تا دیگران آسیب نبینم همه جا باید یه جوری باشم که کسی متوجه درونم نشه...

خیلی سخته خدا بعضی وقت ها بدترین امتحاناشو سرت میاره...همه رو هم باهم...

مامانم مریضه...سرطان داره...سرطان کبد

الان شیرازن

امروز بهش اطلاع دادم بچه رو سقط کردم اما اینقد با شوخی و خنده گفتم باورش نمیشد میگفت دروغ میگی...الان دارم خودمو سرزنش میکنم چرا گفتم بهش...دیوونه شدم اینکه اومدم اینجا دارم مینویسم چون واقعا جایی رو ندارم...همه جا باید سرحال باشم...همه جا باید یه جوری باشم کسی نفهمه...نمیتونم تنها برم جایی برم مزارشهدایی جایی که اینقدر گریه کنم تا خالی شم چون خواهرم کوچیکه همه جا باهامه باید مراقبش باشم...همش نگران مامانمم نکنه حالش بد بشه...

از طرفی هم هرچقدر بگم من دوباره باردار میشم بازم میتونم بچه بیارم به هرحال ناراحتم تا دیروز یه چیزی تو دلم بود الان نیست...بچه مو سقط کردم😔حالم خیلی بده بهم گفتن دختره عاشق دختر بودم😭کلی براش لباسای دخترونه خریدم تقریبا همه چیزشو خریدم البته کارم اشتباه بود باید میزاشتم جواب آمنیوسنتز بیاد بعد...ولی از بس گفتن سالمه سالمه دیگه یه درصدم شک نداشتم😔حالا همه سرزنشم میکنن چرا سقطش کردی و اینا...😭چرا هیچکس نمیفهمه من الان خودم حالم داغونه مامانم اونجوری خودم اینجوری...دیگه بیشتر از من که بچه رو دوست نداشتی...نمیدونم خیلی داغونم...فقط نوشتم خالی بشم...از بس که ریختم تو خودم هی همش ریختم تو خودم😔😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی پر از امتحانه عزیزم و هر کدوم از ما به نوعی درگیر مشکلاتی هستیم ،بسته به توان نا یا خیلی سخت یا گاهی کمی ملایم تر ،عزیزم توی زندگی اگر بیماری و سختی نباشه که سلامتی و خوشحالی معنا پیدا نمیکنه ،همه اینا بخشی از این دنیای زودگذره همه اینا میگذرن حالا گاهی چاشنیش خوشحالیه و گاهی غم و اینو بدون که خدا وقتی غم و ناراحتی رو پیش میاره تو اوج نا امیدی وقتی از همه کس بریدی خدا دستت رو میگیره توهم توکلت برخدا باشه امیدگارم خیلی زود بارداری سالم داشته باشی و توی این شبای قشنگ خدا به مادرت سلامتی بده،🌸علی بذکرالله تطمئن القلوب🌸

میخواهم بهترین باشم 🙌
زندگی پر از امتحانه عزیزم و هر کدوم از ما به نوعی درگیر مشکلاتی هستیم ،بسته به توان نا یا خیلی سخت ی ...

ممنونم عزیزم انشالله میدونم زودی این روزا میگذره فقط از خدا میخوام اگه بچمو گرفتی سلامتی مامانمو بهم بده برام دعا کنین هیچی جز دعا و صبر الان دلمو آروم نمیکنه

ممنونم عزیزم انشالله میدونم زودی این روزا میگذره فقط از خدا میخوام اگه بچمو گرفتی سلامتی مامانمو بهم ...

اره امیدوارم خدا صبر بهت بده،حتما با خدا درد دل کن بدون که تنها کسی که بی قید و شرط صدات رو میشنوه فقط خودشه و بس و بهترین ارامبخش و مسکن فقط قرانه تنها چیزی که روح ادمو اروم میکنه و التیام میبخشه

میخواهم بهترین باشم 🙌