2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 32 پست

منم یه بار به اشتباه به مادر شوهرم گفتم حرف دلتو بزن.وای اینقدر توقع بیخود گفت که دیدم همه حرفها وکنایه های شوهرم از حرفهای اونه

اولین واخرین دعوام باهاش بود

اصلا این کار باعث میشه طرف احساس قدرت کنه وحرف بیخود بزنه

اکه دقیقا این حرفها رو زده بهت خیلی ناحق گفته انتظارش خیلی زیادهمن خودمم خواهر شوهرم یدونه ام هستم ولی هیچوقت اینقد از داداشم و خانومش توقع ندارم همه چی به اندازه 

دنیا پره از آدمهای بد با چهره های زیبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیز میگم ولی ناراحت نشیا کلا از خاصیت های بیشمار مادرشوهر حرف زور زدنه ، یکی رو میبینی زود خودشو نشون میده یکی هم دیرتر ولی کلا همشون مثل هم هسن   یا باید باحرفای زورشون کناربیای یا باید قیدشون رو بزنی  

اولا اختیار خونت و داشتی معذرت نیاز نبود

ددما خراب بشه ب درک قوم شوهر چی هستن از الان میخوان سوارت بشن بگو اختیار زندگیمو دارم هروقت بخوام مهمونی میکنم زور ک نیست تو این گرونی

هدیه هم اسمش روی خودش زور ک نیست یا سفارش بدین

واه واه چ پرو

سالی ی بار دعوتشون کن و ی هل پوکم کمکشون نکنین ب شما چ مربوطه تو این گرونی تو هم باهاش سرد شو

یعنی حالم ازین جور آدمای که توقع بیجا دارند بهم میخوره.بعدم بااین اوضاع اقتصادی داغون و گرونی مهمونی دادن و دعوت کردن اونم توی 1ماه چندبار اصلا خیلی چیز مسخره ای هست

هر کی بخواد دفاع کنه ازین طرز فکر باید به سلامتی عقلیش شک کرد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش

وای وقتی این چیزا رو میخونم یاد خواهر شوهر ایکبریم میوفتم و دلم میخواد دهنشو جر بدم

اصلا سرو سنگین شو محل بهشون نده تا بفهمند اگر تاالانم احترام میداشتی بخاطر اصالتت بوده و نیت پاکت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش

دوستان مرسی از نظراتتون.یکم آروم شدم.چون یجور باهام سرد شده احساس میکنم واقعا کاره بدی کردم.مادرشوهرم خیلی خوب بود یهو اینجوری شدم اونم فک کنم شماها راس میگید نباید به نازکردنش دامن میزدم و میرفتم میگفتم چیشده؟چون اول بارمه ک باهام قهرکردن واسم خیلی سخته اصن شبا از فکروخیال حرفاش خوابم نمیبره اما باید عادت کنم

باید بهش میگفتی مگه دخترت خواهرشوهر خودشو چندبار دعوت میکنه به عنوان زن بردار که از من.که. دختردمردم هستم توقع دارید بالاخره دختر شماهم عروس مردم هس دیگه که فک نکنم شما راضی باشی  اینقد دخترت واسه خواهرشوهرش به زحمت بیفته..😏

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

فرز جان اگه اینجوری بگم زنداداشای خودشو مثال میزنه.اونا مث کنیزن واسه اینا.احترام میزارن و این 24ساعته اونجاس اما بهش میگن انتظار نداریم تو دعوت کنی و چون ماعروسیم تو خواهرشوهر.اینم میخاد من مث زنداداشاش باشم