2821
2789
عنوان

مادرشوهر

480 بازدید | 32 پست

سلام دوستان.میخوام نظرتونو بدونم.من یک سال عروسى کردم و خانواده شوهرم خوبن اما تازگیا ی اتفاقی افتاده ک فکرمو مشغول کرده.تواین یک سال هروقت مامان بابام اومدن خونمون عیدی یا یلدا آوردن مادرشوهرم اینا رو نگفتم و جدا جدا دعوت کردم ک راحت باشن به جز سال نو. چند روزپیش تولدم بود مامان بابام اومدن و تولد کوچیک گرفتیم بعد اون شب متوجه شدم ک مادرشوهرم ناراحته مث قبل نیست و به شدت باهام سرده و اصن مث قبل دعوتم نمیکنه منم خودم پاشدم رفتم گفتم مامان چیشده ؟هرچی تو دلش بود و گفت گفت ک فرق میزاری چرا مارو نگفتی منم معذرت خواهی کردم و گفتم منظورنداشتم اما مادرشوهرم کلی حرف زد و اونجافهمیدم خیلی انتظارای بیجا ازم داره خلاصه حرفش این بود ک هرچی میشه اول بایدبامن صلاح مشورت کنی منو دخترمو باید از ماهی یبار بیشتردعوت کنی هرمهمونی بیادخونت باید خواهرشوهرتم باشه چون اون یدونس اون سالی یبار تورو دعوت میکنه اما تو باید ماهی دوسه بار چون شما داداشید و اون آبجی.اگ کادو تولد وسوغاتی وهدیه براش میخری انتظار پس دادنشو نداشته باش چون تو داداشی.گفت هفته ای یبار میاید باید به ما ام کمک کنید روغن وبرنج بخرید.فقط دوستان ایناروبهم با این لحن نگفت کاملاغیرمستقیم گفت.منم حرفامو بهش زدم ک من درحد وسعم دعوت میکنم و هرکی احترام بزاره میزارم.الانم باهامون قهره چون میگ باید حرفای زورمو قبول کنید.باید احترام بزاری به خواهرشوهرت.بیست چهاری دعوتش کنی.بچه ها من واقعا ناراحتم ونمیخام رابطم خراب شه چون واقعا دوسشون دارم.اما حرف زورم نمیتونم قبول کنم حالا شما بگید چیکارکنم؟حق باکیه؟من اشتباه میکنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادر شوهرت نمونه بارز یه آدم احمقه اصلا بهش رو نده و گرنه پرو تر و وقیح تر میشند به نظرم اصلا به حرفاش توجه نکن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش

اصلا ناراحت نباش کار خوب رو تو انجام میدی با شوهرتم صحبت کن تا اونم در جریان باشه

مادر شوهر منم میگه از دختر من توقعی نباشه چون اون دیگه دختر یه خانواده دیگس

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍

کاری رو ک صلاح می دونید  انجام بدید 

اگر خانواده تونو چهار بار دعوت میکنید و براشون سنگ تموم میذارید ؛  برای خانواده همسرتونم  ب همون اندازه ،  کم نذارید  ...  احترام بذارید  و محبت کنید  ولی  متعادل  طوری ک وظیفه تلقی نشه  و از طرفی  سردی و دلخوری هم پیش نیاد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2824
2823
2791
2779
2792