2777
2789
نخور ورم میکنی

تا چن وقت؟

واقعا دیگه خسته شدم نخند گریه نکن نمک و ادویه نخور سربالا بخواب

دیگه بریدمممم

هر حا حس شیشم دیدین منو تگ کنید🥹کاربری دست دو نفره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تا چن وقت؟واقعا دیگه خسته شدم نخند گریه نکن نمک و ادویه نخور سربالا بخواب دیگه بریدمممم

من تا یه سال رعایت کردم یه بینی خوب تحویل گرفتم خواهرم سه ماه رعایت کرد سه بار کورتون زد اخرشم هنوز ورم داره

من تا یه سال رعایت کردم یه بینی خوب تحویل گرفتم خواهرم سه ماه رعایت کرد سه بار کورتون زد اخرشم هنوز ...

تا بکسال نمک و ادویه نخوردی؟

وااییی خیلی سخته این همه چیزو کی رعایت کنه من واقعا دوس دارم بمیرم دیگه نمیتونم سربالا بخوابم

عزیزم چقدر هزینه عمل دادی؟و اینکه خیلی سخته؟

190 تومن فدات

برا من خیلییی سخت بود 7 روز اولو که کلا سوپ و ابمیوه خوردم تازه سوپ بی نمک و بی ادویه میکسشم میکردم خیلی خیلی معذرت میخوام انگار استفراغ بود بعد باید سربالا بخوابی نخندی گریه نکنی هزارتا دنگ و فنگ داره اصلااااا نمی ارزه از نظر من

تا بکسال نمک و ادویه نخوردی؟وااییی خیلی سخته این همه چیزو کی رعایت کنه من واقعا دوس دارم بمیرم دیگه ...

یه ۳ماه نخوردم بعدشم خیلییی کم مامانم بخاطر من کلا حذف کرده بود فست فود تا یه سال نخوردم تا یه سال به پشت خوابیدم عینک نزاشتم سرمم پایین نگرفتم تا ۵ماه

یه ۳ماه نخوردم بعدشم خیلییی کم مامانم بخاطر من کلا حذف کرده بود فست فود تا یه سال نخوردم تا یه سال ب ...

یعنی کلا پایینو نگاه نمیکردی ؟

چطور اصن گوشی میزدی شارژ چطور لباسی چیزی اتو میکشیدی؟

وااییی تا یسال فست فود نخوری

من 12 روزه کلافه شدم چه برسه به یسال😂

سوپ شیر بخور یه سوپ خامه اون بهتره

کلا وقتی نمک نخوری ضعف میکنی

منم افت فشار دارم خودم بعد من کلا هیچوقت زندگیو به خودم سخت نگرفتم چن روز دیگه شروع میکنم همه چی میخورم🤣🤣