2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هلند، ولی نه الان، چند سال اینده انشالله

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
تحصیلی،قصدشو دارم‌ولی هنوز اقدام‌نکردم، چون کار گیرم نیومده واحساس میکنم استعداد و مهارتام اینجا دار ...

افرین درسته واقعا 

اما تحصیلی اقامت موقت میدن دیگه؟ 

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

بستگی داره، مثلا ایتالیا را شنیدم بعد پنج سال اقامت دائم میدن

اگه قصد مهاجرت تحصیلی دارین یه کانال صوتی هست به اسم رادیو دال، توی اپلیکیشن پادکست، اونجا با دانشجوهای ایرانی در سراتاسر دنیا مصاحبه کرده و تجربیاتشونو پرسیده، خیلی کمکتون میکنه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
شرایط رو میگین؟ازچه راهی؟  چقدر الان باید هزینه کرد؟  قانونی دیگه؟

بستگی به نحوه رفتنتون داره عزیزم. ما از طریق مهاجرت تحصیلی میخوایم بریم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

اگه تحصیلی مد نظرتون باشه باید با یک استاد که تو کشور مورد نظر هست لینک بشین. و اگه سرمایه گذاری باشه که هزینه خیلی خیلی بالایی میخواد

فاند ام میخوایی بگیرید؟!

بله، همسرم هیئت علمی هست، برای پست دکترا میخوایم اقدام کنیم که یه جور شغل حساب میشه اونجا و دانشگاه ساپورت میکنه

ما هم برای آلمان اقدام کردیم 

کاری 

البته هلند و اتریش و دانمارکم میخوایم رزومه بفرستیم هر جا قسمت شد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ما هم برای آلمان اقدام کردیم  کاری  البته هلند و اتریش و دانمارکم میخوایم رزومه بفرستیم ...

ان شالله برای ماهم دعا کنید خواهرشوهرم هلنده داره کارامون انجام میده

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️