asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 عنوان مهاجرت 159 بازدید | 16 پست کیا قصد مهاجرت دارن علت مهاجرت و به کدوم کشور دارین میرید رو در میون میذارین؟ پنکه روشن کردم خنک شی ☢️ 1398/02/28 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیندا00 عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1041 قصدشو داریم ولی راه مطمئن نیست دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
آنسوی_دیگر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1191 هلند، ولی نه الان، چند سال اینده انشالله من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5343 تحصیلی،قصدشو دارمولی هنوز اقدامنکردم، چون کار گیرم نیومده واحساس میکنم استعداد و مهارتام اینجا داره حروم میشه خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 تحصیلی،قصدشو دارمولی هنوز اقدامنکردم، چون کار گیرم نیومده واحساس میکنم استعداد و مهارتام اینجا دار ... افرین درسته واقعا اما تحصیلی اقامت موقت میدن دیگه؟ پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 هلند، ولی نه الان، چند سال اینده انشالله شرایط رو میگین؟ازچه راهی؟ چقدر الان باید هزینه کرد؟ قانونی دیگه؟ پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5343 بستگی داره، مثلا ایتالیا را شنیدم بعد پنج سال اقامت دائم میدناگه قصد مهاجرت تحصیلی دارین یه کانال صوتی هست به اسم رادیو دال، توی اپلیکیشن پادکست، اونجا با دانشجوهای ایرانی در سراتاسر دنیا مصاحبه کرده و تجربیاتشونو پرسیده، خیلی کمکتون میکنه خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
آنسوی_دیگر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1191 شرایط رو میگین؟ازچه راهی؟ چقدر الان باید هزینه کرد؟ قانونی دیگه؟ بستگی به نحوه رفتنتون داره عزیزم. ما از طریق مهاجرت تحصیلی میخوایم بریم من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
آنسوی_دیگر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1191 اگه تحصیلی مد نظرتون باشه باید با یک استاد که تو کشور مورد نظر هست لینک بشین. و اگه سرمایه گذاری باشه که هزینه خیلی خیلی بالایی میخواد من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
دختریازدیارغریب عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7698 بستگی به نحوه رفتنتون داره عزیزم. ما از طریق مهاجرت تحصیلی میخوایم بریم فاند ام میخوایی بگیرید؟!
دختریازدیارغریب عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7698 فاند ام میخوایی بگیرید؟! میخواستمم ببینم شرایط ذش چیه؟!واسه تحصیلی و فاند اینا
آنسوی_دیگر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1191 فاند ام میخوایی بگیرید؟! بله، همسرم هیئت علمی هست، برای پست دکترا میخوایم اقدام کنیم که یه جور شغل حساب میشه اونجا و دانشگاه ساپورت میکنه من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 24653 ما هم برای آلمان اقدام کردیم کاری البته هلند و اتریش و دانمارکم میخوایم رزومه بفرستیم هر جا قسمت شد من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
asalbanojan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 530 ما هم برای آلمان اقدام کردیم کاری البته هلند و اتریش و دانمارکم میخوایم رزومه بفرستیم ... ان شالله برای ماهم دعا کنید خواهرشوهرم هلنده داره کارامون انجام میده پنکه روشن کردم خنک شی ☢️