2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 47 پست
حالا اگه جای من بودی جاری کوچیکتر از خودت حامله بود چه حسی داشتی

اینم حس بدی هس چون نگاهِ بقیه یه جور دیگس منظورم خانواده همسره 

البته امیدوارم نگاهشون ازار دهنده نباشه براتون 

فقط واسه خودتون ارزش قائل بشید شما مهمید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم نه شوهرم اعتقاد نداریم مامانم میگه خیلی عصبیم میکنه

مامان باباي من انقد دعا نوشت انقد چيزا داد به خردنمون اره أخلاق بابام خيلي فرق مكرد وقتي از اونا چيزي مخورد اخلاقش بد ميشد ولي گذرا بود 

اینم حس بدی هس چون نگاهِ بقیه یه جور دیگس منظورم خانواده همسره  البته امیدوارم نگاهشون ازار ده ...

فرض کنید با ما رفتن مسافرت همشون دارن واسه بچه اون خرید میکنن میارن نشون میدن چشم همشونم رو منه ببینن که من ذوق میکنم یا نه

فرض کنید با ما رفتن مسافرت همشون دارن واسه بچه اون خرید میکنن میارن نشون میدن چشم همشونم رو منه ببین ...

میفهمم ولی ای کاش اونا بفهمن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فرض کنید با ما رفتن مسافرت همشون دارن واسه بچه اون خرید میکنن میارن نشون میدن چشم همشونم رو منه ببین ...

اصلا منم نمیدونم با بچه جاریم چه جوری رفتار کنم باهاشونم قهرم نمیدونم به دنیا اومد برم یا نه میترسم نرم بگن حسوده

این ترفند راانجام بده به همشون محبت کنید تا ببینن واکنشتون فقط محبته دیگه ازار نمیدن ادمو با نگاهشون با رفتارشون

شوهرم بچه نمیخاس الانم رفتم دکتر گف مشکوک به سرطان دهانه رحمی ولی هنوز جواب قطعی نیومده

من برلی ارامشتون دلم میخواد یه حدیث ساء بخونم هم برای شما هم برای استارتر

ممنون عزیز خیلی مهربونی🌹🌹💚💚💚

مهربونی از خودتونه 🙂