2777
2789
خیییلی سخته ببخشید کلا دیگه روده میزنه بیرون اینجوری بازایمان طبیعی بدتر میشه

اره عزیزم خیلی سخت و طاقت فرسا بود زایمان به غلط کردن افتادم ماما هم نصف شب بود حس و حال نداشت بهم توجه خاصی نداشت فقط میومد معاینه میکرد و میرفت میگفت خیلی جیغ جیغ نکن از ۷ عصر درد کشیدم تا ۸ صبح که زایمان کردم به توبه رسیدم .بچه اولم بود هیچی از درد زایمان نمیدونستم الکی زور زدن نتیجه اش شد بدبختی و درد بدتر.

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین 
اره عزیزم خیلی سخت و طاقت فرسا بود زایمان به غلط کردن افتادم ماما هم نصف شب بود حس و حال نداشت بهم ت ...

من ازهمین چیزای زایمان طبیعی وحشت داشتم دیگه .من کیسه ابم‌پاره شد منو برده بودن اتاق زایمان یه پرستار بیشور بود هی میومد بهم میگف الان میبرنت واسه زایمان طبیعی منو دیوونه میکردمنم گریه میکردم وحشی اورد برام امپول فشار زد دکتر خودم اون لحظه تواتاق عمل بود شوهرم با دعوا دادو بیداد رفته بود دم در اتاق عمل دکترمو گفته بود بیاد که بگه بهم امپول فشار زدن دکترم اومد گف به چه حقی به مریض من امپول فشار زدین آنژیوکتمو باز گذاشتن کلی خون ازم رف تااون امپوله تاحدی اثرش ازبین بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازهمین چیزای زایمان طبیعی وحشت داشتم دیگه .من کیسه ابم‌پاره شد منو برده بودن اتاق زایمان یه پرستا ...

وای عزیز دلم خدا نی نی ات رو حفظ کنه خوشگل بانو 

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین