2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سزارین شدم انقد واسه دکترا گریه کردم  .تومصطفی خمینی بایه دکتر حرف زدیم که راضی شد جدااز هزینه بیمارستان دستمزد جدابهش بدیم پارسال دی ماه ۱۶۰۰ جدا بهش دادیم هزینه بیمارستانم ۳ تومن شد

منم سزارین شدم انقد واسه دکترا گریه کردم  .تومصطفی خمینی بایه دکتر حرف زدیم که راضی شد جدااز هز ...

من شاهرودم عزیزم اینجا اصلا قبول نمیکنن لعنتیا😭😭😭😭😭😭

برو خداروشکرکن وطبیعی بچتو ب دنیا بیار من بخاطر سزارین شدن یک ماه ونیم بستری شدم وهنوزبعد سه ماه ونیم شکمم درست بسته نشده وسه باربیهوش شدم واتاق عمل رفتم درحدی اذیت شدم ک ازبچم بدم میومد دلم میخاست طبیعی زایمان کنم بهترین روش فقط ورزش کن ومثبت فکرکن

اگه بیماری گوارشی داشته باشی(بواسیر)از دکتر میتونی نامه بگیری که سزارینت کنن

وای من که با بواسیر زایمان طبیعی داشتم نابود شدم تا بچه ام به دنیا اومد بعد از اونم یک هفته درگیر درد بواسیر بودم که نمیتونم بشین از درد زیاد

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین 

درسته حق داری بترسی ولی خدایش اصلا ترس نداره نیم ساعته عمل میکنن میارنت بخش .

من خودم شب قبلش کلی گریه کردم 😁 خجالت هم توشرایطش قرار بگیری خودش ازبین میره

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
وای من که با بواسیر زایمان طبیعی داشتم نابود شدم تا بچه ام به دنیا اومد بعد از اونم یک هفته درگیر در ...

خیییلی سخته ببخشید کلا دیگه روده میزنه بیرون اینجوری بازایمان طبیعی بدتر میشه