2777
2789
عنوان

عمه شوهرم گفت 😢😢😢😢

2795 بازدید | 110 پست

گفت اسم پسرتو عوض کن تا خوب بشه تا حالا چند نفر بهم گفتن امشب شوهرم گفت اسمشو بذاریم علی منم گفتم چون نذر امام رضا کردم سلامتیشو میذارم رضا یهو دخترم گفت اسم همه اماما رو میگم انتخاب کن همه رو خوند گفتم بذاریم علیرضا یهو بچمو بغل کردم و دلم شکست اشکام بی اختیار میومد قلبم تو دهنم میزد داشت حالم بد میشد پسرم تو بغلم خوابش برد خیلی حالم بده از اون موقع میشه بخاطر اسمش باشه مریض شده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

منم شنیدم.. نمیدونم صحت داره یا ن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خودم مریض میشدم جای بچم الانم دارم گریه میکنم دو ساله کارم گریس چرا خدا یه معجزه نشونم نمیده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اسمش چی بود مگه؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

علیرضا خیلی اسم قشنگ و باکلاسیه😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792