گفت اسم پسرتو عوض کن تا خوب بشه تا حالا چند نفر بهم گفتن امشب شوهرم گفت اسمشو بذاریم علی منم گفتم چون نذر امام رضا کردم سلامتیشو میذارم رضا یهو دخترم گفت اسم همه اماما رو میگم انتخاب کن همه رو خوند گفتم بذاریم علیرضا یهو بچمو بغل کردم و دلم شکست اشکام بی اختیار میومد قلبم تو دهنم میزد داشت حالم بد میشد پسرم تو بغلم خوابش برد خیلی حالم بده از اون موقع میشه بخاطر اسمش باشه مریض شده
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))