2777
2789
عنوان

عروس مو مشکی یا بلوند؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 72 پست

هر چیزی که زیادی از حالت طبیعی خارج بشه قشنگ نمیشه 

جاری من موهاشو مش کرد ( روشن ) بعد یه لنز غیر طبیعی گذاشت و آرایشگره هم حسابی شبیه آدم فضایی ها کرده بودش طفلی انقدر ناراحت شد کلی هزینه کرد اما ..... 

من رنگ موهای خودم بود رنگ پوستم گفتم طبیعی خودم کرم بزن نه روشن تر نه تیره تر 

خلاصه طبیعی و شیک آدم خیلی هم بیشتر به چشم میاد 

خلاصه جاری طفلک من عروسیش که گذشت اما انقدر ناراحت بود که یه بار موهاشو تیره کرد لباس ساده تر کرایه کرد و آرایش لایت تر کرد و رفت آتلیه و عکسای قبلش رو سر به نیست کرد اما خب دیگه جشن اون شبی بود که جالب نشده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه رنگ مو به نظر من باید یکم جا بیفته یکی دو روز حداقل رو موهات باشه چند روز قبل عروسی رنگ کنید چون چند دفعه که دوش میگیرید یکم رنگش ممکنه نغییر کنه یا حداقل اگه خوشتون نیومد بشه یه کاریش کرد روز عروسی وقت رنگ کردن نیست

و مهم تر اینکه لطفا اگه تا اون موقع لنز نذاشتید یه دفعه شب عروسی لنز نذارید چون عموما نتیجه خوبی ازش نگرفتن و باعث میشه چشم ها خیلی بد به نظر بیان یا حتی ایجاد درد و حساسیت کنه

خلاصه اینکه کارهایی که تا حالا نکردین و اون شب امتحان نکنین لطفا

من عروسیم سال ۸۹ بود موهامو عسلی کرده بودم عالی شده بود کلی تغییرکردم من میخاستم رنگ موهام خاص بشه و ...

پس چرا من هر چی عروس میدیم روشن کرده بودن 

راستش مشکی ندیدم فقط یکی از دوستای خواهرم مشکی کرده بود که خیلی زیبا شده بود اما بقیه همه از دم روشن کرده بودن 

من خودم مشکی بودم راضیم

اگر عقدت مشکی بودی و میخوای متفاوت باشه، بلوند نکن چون خیلی سن بالا میره هرچقدر روشن تر بشه، دوست خودم شب عروسیش بلوند کرد تو ۲۰ سالگی شبیه ۳۵ ساله ها شد😞

یه رنگ شیک و جذاب که نه تیره باشه نه روشن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
پس چرا من هر چی عروس میدیم روشن کرده بودن  راستش مشکی ندیدم فقط یکی از دوستای خواهرم مشکی کرده ...

نمیدونم والا تواقوام ما همه عروسا موهاشون مشکی بود همینطورکه همینجا اکثرکاربراموی مشکی روبراعروس میپسندن

من با مشکی داغونم فقط منتظرم فسقلی دنیا بیاد برم رنگ کنم😁😂😂

واقعا ؟؟

من همیشه موهامو رنگ میکردم اما وقتی باردار شدم دیگه رنگ نکردم و موهام شده بود مشکی براق بار همه میگفتن موهاتو مشکی کردی ؟ چقدر بهت میاد 

هی به همه توضیح میدادم که رنگ نکردم موهای خودم مشکیه 😄

تازه اونجا بود که متوجه شدم مشکی هم بهم میاد 

واقعا ؟؟ من همیشه موهامو رنگ میکردم اما وقتی باردار شدم دیگه رنگ نکردم و موهام شده بود مشکی براق با ...

آخه موهای من مشکی مشکی هم نیست تقریبا خرمایی روشن،خودمم پوستم سفید بیرون هم ک می رم بجز یه رژلب چیزی نمی زنم وقتی هم میرم تو آفتاب ک میشم گوجه،حالا تصور کن موهای خرمایی و گوجه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز