2777
2789
عنوان

عروس مو مشکی یا بلوند؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 72 پست
بخاطر هزینه اش نیس موی مشکی با لباس سفید عروس محشره

وای من عقدم برنزم کرد...دوس نداشتم...

مشکی در صورتی خوشکله ک عروس سفید باشه

ولی این ارایشگرا برتزه میکنن کسی و ک مو مشکی داره

وای من عقدم برنزم کرد...دوس نداشتم... مشکی در صورتی خوشکله ک عروس سفید باشه ولی این ارایشگرا برتزه ...

ن همشون نمیکنن 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن مشکی ن بلوند یچیزی مابین  نامزد من میگه شب عروسی بلوند نکنی موهاتو مث ندیدبدیدا😒 هنوز  ...

یعنی ماها که بلوند کرده بودیم ندید بدید بودیم؟😑😑😕😕😕

هر کسی یه جور دوس داره، به نظر من بستگی داره به صورتت کدومش بیشتر بیاد. اون چیزی که زیباتر نشونت بده قطعا انتخاب بهتریه. نمیشه حکم کلی داد

کج کلاه خان یارمه

من عقد مشکی الان تو نامزدی بلوند ولی تو عروسیم انشالله مشکیش میکنم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش من خودم باحجاب بودم ولی زن داداش آخریم هم عقد وهم حنابندون وهم عروسیش مشکی بودبامدلهای متنوع...خداییش سه تاییش خیلـــــــــی خوشگل شده بود.

نه اهانتگرمقدساتم، نه ازمقربان درگاهم ،شایدکامل یاتوانا نباشم،اماحضوردارم.

من عروسیم سال ۸۹ بود موهامو عسلی کرده بودم عالی شده بود کلی تغییرکردم من میخاستم رنگ موهام خاص بشه وواقعا هم همینطورشد الان اکثرعروساموهاشون مشکیه من نمیخاستم تکراری بشه چون عقدمم مشکی بودموهام درضمن موی بلوند باارایش عروس وتاج واینا محشرمیشه شک نکن من که راضی بودم تالارم همه رنگ موهامو میپرسیدن که چه رنگیه حتی ینفرازمهمونابهم گفت چقدرخوب که یه تنوعی دادی خسته شدیم ازبس عروساروباموی مشکی دیدیم ولی توتقریبا بابقیه عروسافرق داری

تو رو خدا ( منظورم به شخص خاصی نیست) خواهش میکنم قبل از اینکه موهاتون رو رنگ کنید یکم فکر کنید و ببینید که ایا اون رنگ بهتون میاد یا نه؟

بابا به خدا تمام رنگ ها به تمام ادم ها نمیان

تو خیابون راه میری طرف سبزه اس بلوند کرده سفیده بلوند کرده گندمیه بلوند کرده قد کوتاه قد بلنده چاقه لاغره کم سنه یا سن بالاس همه بلوندن

بابا جان هر رنگی به یه طیف پوستی بیشتر از بقیه میاد چون به یه شخص خاصی خیلی میاد و زیبا شده دلیل نمیشه که به شما هم بیاد یا حداقل اگه خیلی خوشتون اومده بگردید تناژهای مختلفش رو پیدا کنید انقدر کورکورانه ( باعرض معذرت البته) از هم نقلید نکنید

یه سری رنگ موها باید باهاشون حتما ارایش کنی یا خدادادی خیلی زیبا باشی وگرنه جلوه نمیکنه که هیچ شبیه ارواح هم دیده میشید

حتی مشکی هم به خیلیا نمیاد

خواهش میکنم یکم به این مسائل دقت کنید این قوانین ( هرچیزی و هر رنگی به هرکسی نمیاد)  تو لباس پوشیدن هم صدق میکنه

من عروسیم مشکی بود ولی الان خیلی پشیمونم که چرابرای عروسیم هزینه خوبی نکردم و رنگ و لایت نکردم الان که رنگ کردم خیلی شیک شدم تا مشکی البته باید ببینی بهت چی میاد به بعضی ها مشکی خیلی میاد

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!