سلام دوستان میخواستم در رابطه با بیماری پسوریازیس یه کمک کوچیک کنم و در عین حال خییییلی تاثیرگذار بکنم به کسایی که واقعا دارن از این بیماری رنج میبرن.بیماری بدون درمانیه یا بهتره بگم خود درمانیه که باید از بسیاری از غذاها پرهیز کرد و رژیم غذایی خیلی دشواری گرفت و بسیاری از غذاها را نباید استفاده کرد.من مادرم به مدت ۴ سال گرفتار این بیماری بود و بسیاری از دکتر های مشهد تهران را ویزیت شدن ولی نتیجه ای نگرفتن حتی از پروفسور طب سنتی هم نتیجه ای تاثیرگذار ندیدن که دیگه کلافه شده بود دستاش خارش شدید داشت به حدی که دیگه خون میومد از خارش شدید اینم بگم که انواع داروی دست ساز هم استفاده کردن بی نتیجه تا اینکه یه شخص یک نفرو از طرفای اردبیل به من معرفی کردن که داروی دست ساز داره و شفا بخشه این بیماریه که زنگ زدم سفارش دادم و دو روزه تهران به دستم رسید و بعد از ۲ روز استفاده به طور ۱۰۰درصد تغییر کرد و دستای مادرم خوب شد بدون حتی یه ذره خارش و تمام شد فقط تو دو روز .اینو گفتم به کسایی که دنبال رفع این بیماری هستند امیدوارم که بتونم سهیم باشم تواین کارخیر چون واقعا بیماری خیلی مشکلیه بیماری پسوریازیس یا صدفی.شمارشو میزارم بعد از اینکه نتیجه گرفتین فقط یه دعای خیر بدرقه ماهم بکنید التماس دعا یا علی
09390265886