2789

خاله من از جوونیش داشته الان یه آمپولی میزنه خیلی وضعیتش بهتر شده اصلا یه جورایی انگار داره درمان میشه ولی اسم آمپولشو نمیدونم..

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرم چند ساله رو پوستش داره یه مدت خوب شد ولی باز برگشته خیلی ناراحتم 

کجاش داره؟

من دارم روی زانوهام دیشب اونقدر خاروندم خون اومد از رو پوسته پوسته هاش

درمانی هم نمیکنم

پمادکورتون بزنم خوب میشه ولی باز میاد بیرون چ فایده داره

کجاش داره؟ من دارم روی زانوهام دیشب اونقدر خاروندم خون اومد از رو پوسته پوسته هاش درمانی هم نمیکنم ...

خارش داره اگزماست

یکبار عسل بزن پارچه ببند و بخواب اگه حساسیت نداری ببین‌جواب میده واست یا نه

آخه دکتر گفته پسوریازیسه و واقعا با استرس ب شدت تشدید میشه.ای کاش اگزما بود

منم خارش داره بعد بیرون ریزی بعد بیرون ریزی هم باز خارش داره و دکتر گفت اگزماست 

با استرس خشکی پوست اب گرم بدتر میشه